Zeyneeppp Kızlar 35+3 haftalıgım iki gün önce doktora gittim bebeğimin ters döndüğünü söyledi 34 haftadır hep normal dogum pozisyonundaki cocuk ilk defa döndü acaba döner mi ? 🤔
Mavilianne Zeyneeppp Ay benim de böyle olur mu acaba diye düşünüyorum 😂 6 haftadır Doğum pozisyonunda bekliyor Çarşamba randevum var bir sürpriz ile karşılaşırsam 🙈
Prensesgeliyor Zeyneeppp 32 haftada gittiğimde benimkide doğum pozisyonundaydi ama 33+3 de dün gttim ters dönmüş
Zeyneeppp Mavilianne aklına getirme bende o düşünceyle gittim ters doktor dönmüş diyince şoka girdim😂
Mavilianne Zeyneeppp bazen normalden dolayı bir korku geliyor diyorum sezeryan olayım sonra diyorum doğur normal ama bakalım hayırlısı 😂
Zeyneeppp Mavilianne aslında bende mis gibi bahane sana diyorum sonra bi normal dogurma hevesi geliyor bende karar veremiyorum en iyisi onlar karar versin😂
Kucukannee Bende 38. Haftadayim bazenleri yan yatiyormus gibi hissediyorum normalde ters duruyor, sizin de hreketlerinize bagli olarak yon degistirebiliyorlar daha onunuzde birkaç hafta var canınızı sıkmayın 🐣