Birkucukumut Kızlar 35 haftaya gırmemle bir stres sarmıs durumda aslında herseyi hazır yavrumun ama işte stres acaba bir sey unuturmuyum dedırtıyor 😊😊 simdi onları valız gıbı bir cantaya mı koyayım yoksa bebek cantasına mı ve dıger bir sorum ise hastaneden ilk cıkarken port bebemı daha kullanıslı yoksa puset mı
Deletedmom00170 Birkucukumut kuzumne olacagi belli değil valize koy hangisinde rahat edersen puset daha kullanışlı bence
gulyagmur33 Birkucukumut bebek çantası daha mantıklı ve kullanışlı bence ben öyle yaptım hastane çıkışında da puset kullanıcam
Mavilianne Birkucukumut Bebeğimin kıyafetlerini sırt çantasına koyucam. Kendi eşyalarımı valiz tarzı hazırlamayı düşünüyorum çünkü ne olur ne olmaz. Puset götürücem şu örgü içi yataklı olanlardan ♥️
filiz08 Hepsini tek valiz yap en iyisi o ...yeni doğan için deport bene daha kullanışlı zaten sonrasındada çok kullanılmıyo
Zeyneeppp Valiz senin için daha iyi olmaz mı bende 35 haftalığım valizimi kaba olarak hazırladım bi bez falan eksik ancak sıgıyo benim pijamalarım hastane çıkışı battaniyesi falan
Birkucukumut Zeyneeppp bende oyle dusundum ama eltım cantaya koyalım dıyınce artıkın cantaya koyucam bebegın esyalarını kendımınkılerınıde kucuk bi canta yaparım😊
Busra_ka Bence valiz en guzeli ben orta boy valiz yerine küçüğe hazırladığım için küçük valiz yetmedi bebeğin eşyalarını onun çantasına koydum bir de ufak bi el çantası oldu bez terlik vs koydum