Aysedgrlikrkmz Burda hep Doğum hikayelerini okuyup ağlardım dua ederdim sonunda bana da nasip oldu çok şükür 🙏🏼 Planlı sezeryanla dünyaya gözlerimizi açtık beraber açtık çünkü meleğimle dünya benim gözümde de bambaşka bi hal aldı 🥰 06.09.19 da saat 16:56 da gözlerimizi açtık spinal sezeryan oldu hazırlıklarımız 15 dk da bitti doktorumdan da hastanedeki ekipten de Allah razı olsun çok iyiler ve ilgililerdi beş dk ya başlıyoruz demeyle dakikasında meleğimin sesini duymam bir oldu 🙏🏼 Tarifi olmayan mükemmel bir duygu söylediğim ilk şey amaaannn küçücük ya bu oldu ama maşallah 50 cm 3475 gr doğdu sorunsuz güzel bir Doğum oldu ağrılarım oldu ama ağrı kesiciler Hızır gibi yetişti İlk yürüme ve tuvalete gitme çok zordu ama ebeler de eşim de Allah razı olsun çok yardımcı oldular onu da hallettik bebeğim hemen kavradı göğsümü sütüm de geldi şükür gazım geç çıktı gaz sancım oldu ama bol bol kayısı hoşafı içtim şekersiz kahve içtim 4,5 litre su içtim ve çaya bisküvi bandım yedim sonunda gazım da çıktı 🥰🥰 kendi işlerimi yapabiliyorum çok şükür iyiyiz 🙏🏼 Yanımda uyuyor minik oğlum evimize geldik duşumuzu da aldık mis gibi uyuduk şimdi de yanımda hesapsız şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlere de sağ Salim hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşaallah 🙏🏼 Sormak istedikleriniz varsa elimden geldiğince yardımcı olurum ☺️Okuduğunuz için teşekkürler 🥰🥰🥰
Deletedmom00170 Aysedgrlikrkmz hayirla sağlıkla büyüsün yavru♡Allah isteyen;Dileyen: o duygunun hakkıni verebilecek herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah 💙
Askkokuluyavrum Aysedgrlikrkmz kuzummm hayırlı uğurlu olsun. Cok sevindim senin adına Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin insAllahhhhhhhh darısı basıma Pazartesi insaallah duanı eksik etme canim ♥️♥️♥️
_kbranr_33 Aysedgrlikrkmz ayy hadi darısıda bana olsun hepımıze olsunn bende sabırsızlıkla beklıyorumm ogunlerıı 💕🙏🏻
Nisa01 Aysedgrlikrkmz hadi gözün aydın canım bizim içinde dua et sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🙏Senin yavrunuda Rabbim anali babalı büyütsün canim
Aysedgrlikrkmz Deletedmom00170 inşaallah canım benim doğumum esnasında dua ettim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah 🙏🏼🥰
Aysedgrlikrkmz Deletedmom00170 ben Doğum sancısı çekmedim ama sezeryandan sonra biraz zorlandım ağrı kesiciler imdadıma yetişti şükür toparladım ilaç yazdı doktor onları kullancam canım Rabbim ağrısız sızısız nasip etsin inşaallah 🥰🙏🏼
9Bilge9 Allah nasip ederse son bir gün kaldı bize de 🤲 rabbim analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına dua edin 💖
Nisa01 Askkokuluyavrum biz senle ayniydik dimi😂😂düşünüp duruorum hangisi benleydi die😂karıştırıyorum ya sizi
Aysedgrlikrkmz Askkokuluyavrum canımmmm sağolasın 🙏🏼 Darısı snein başına inşaallah ben Ege şehirde yaptım doğumumu çok memnun kaldım hayırlısıyla sende kavuşursun yavruna inşaallah 🥰🙏🏼
Aysedgrlikrkmz _kbranr_33 inşaallah canımmmm Rabbim hepinize sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah 🥰🙏🏼
Aysedgrlikrkmz 9Bilge9 asıl heyecan yatış için hastaneye gittiğimizde başlıyor İnan’ın bacaklarım nasıl titredi anlatamam hele sedyeyle götürdüklerinde eşim bi yerden ben bi yerden ağlamaktan helak olduk resmen ama sonu güzel oldu çok şükür 🙏🏼
Aysedgrlikrkmz Deletedmom00170 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah diye dua etmiştim rabbiö sana da nasip etsin inşaallah 🙏🏼
Aysedgrlikrkmz Nisa01 inşaallah canımmm hayırlısıyla sağ Salim kavuşursunuz 🙏🏼 Sağolasın canım amin inşaallah hepimiz sağ Salim büyütürüz 🙏🏼🥰
9Bilge9 Aysedgrlikrkmz ayyy şimdi siz böyle söyleyince bile o anı düşündüm dediğiniz gibi oldum o an daha fena olurum sanırım🤭🤭🤭 inşallah sağ salim sağlıklı sıhhatli bizlerde kavusuruz yavrularimiza🤲🤗