MerveNural Ayse-karadag ben 28 haftaya kadar kullandim daha sonra kendiligimden bıraktım yarim yarim kullandim cok faydasini gördüm korkmadan kullan
Pdrcianne Ayse-karadag banada doktorum vermişti 13. Haftadayım cok zor durumda kaldığım zaman 4 mg kırıp kullandım. Mesela doktora gidiceğim zaman ya da cok kötüysem. 3-4 doktora danışıp aldım bir de
BuluttSecil Ayse-karadag vala en yüksek dozunu tüm tüm yuttum 20.haftaya kadar. Bin şükür bebeğim iyi. Ama zofer olmasa ölmüştüm diyorum
edak Ben de 4 gündür kullanıyorum çok iyi geliyodu hayatım normale dönmüştü ama bu sefer de dayanılmaz bir kabızlık problemi yaşamaya başladım 😭 gerçekten sinirlerim çok bozuldu artık ne yapıcağımı bilmiyorum ilacı kullanmayınca güçsüzüm, halim yok hiçbişey yiyip içemiyorum, ilacı kullanınca da bambaşka bi sorun😭 Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten biri nasılsın diye bile sorsa ağlayasım geliyo artık 😭
Ayse-karadag Reçetede kanser tedavisinden sonra mide bulantısını gidermek için kullanıyormuş korkarak içtim