MMinee Kızımın ismini ben koydum. Eşimde oğlumuzun ismini Yaman istiyor. Var mı çevrenizde? Nasıl olur bu Yaman isimli çocuklar ...
kertenkeleannesi MMinee yani isimden kişilik özelliği çıkarmak yanlış bence😂 ama bi öğrencim vardı düşman başına😂
Ftmnr0203 MMinee Eşimin abisinin oğlunun adı yaman eşim koymuş hatta ismi şimdi eşime mümkünse sen koyma isim falan diyorum 😅 Çok hareketli hemde çok dur kelimesini yapma kelimesini bilmez ama isimle alakalı mı bana biraz da soru işareti bırakıyor açıkçası 🤔🙄
Sedarda Çok seviyorum Yaman ismini kardeşimin oğluna ben koydum hatta bu ismi gerçekten pek Yaman😂Ama çok yakisikli❤
MMinee kertenkeleannesi Orası öyle bende eşimde öğretmeniz ikimizdede yok Yaman isimli öğrenci. Aman yarabbim demeyin🙈🙈🙈
Badevehande Gördüğüm tüm Yamanlar gerçekten Yaman oluyor 😅 ve benim eşimde kararlı erkek olursa Yaman koyacakmış şimdi kızımıza ben koyduğum için birşey diyemiyorum 🤷🏻♀️
MMinee Badevehande Valla sinsi sinsi yaklaşıyor erkekler sevdiği isime. Kaç tane isim beğendim. Hepsinden çaktırmadan soğuttu.Normalde çok baskın bir karakterim ama alttan girdi üstten çıktı nasıl Yaman oldu anlamadım. 😂😂😂
EceElif 😂😂 benim eşimde Yaman istiyor ilk oğlumun adını ben koydum Ediz ♥️ bunu da eşim koyacak öyle anlaşmıştık el mahkum Yaman olacak artık 🙈
Badevehande MMinee bide erkekler geçmişimizde rastlamış olabileceğimizi mi düşünüyor acaba erkek ismi bulunca😂🙄 şahsen kız ismini ben bilerek koydum yüz kere de sordum 😅😅
MMinee Badevehande Bilmiyorum ki belki düşünüyorlardır. Kırk tane düşünceleri var onların çaktırmasalarda😂😂😂