Zeynep9398 Kızlar afedersiniz böyle sümük gibi uzayan bay geldi çok fazla değil ama normalin dışında bsy di ama nişan daha çok kanlı ince damar gibi olurmuş benim ki gibi olan var mı
Mom72626 Zeynep9398 valla canım benim kanlı fln gelmedi. Hatta suyun az az gelmiş kızımın suyu bitmiş anlamadım dahi. Kasılmalarım çok fazlaydı birde tarif ettiğin gibi 1 hafta boyunca öyle akıntım oldu. Bende normal sanıyordum acil Doğuma alındım son kontrolde
MerveNural Zeynep9398 hayir o nisan degil yani bende de olmustu doktora sordum hayir nisanlo kahverenfi ya da kanli olur demişti ve nisan gelince anladim hic alakasi yok
Ga35 Zeynep9398 biraz once actim post bende , bugün geldi duşa girdim açık sarımsı kahverengi bişey düştü resmen hissettim sümüklü böcek gibi bişiydi , ama doktor çatı muayenesindendir dedi anlamadim kafam karisti
Kelebegimmm Benim nişanım 32 haftada gelmişdi peçetede kan gördüm sonra çamaşırımda çok yoğun akıntı olduğunu gördüm.nasıl olduğunu bilmiyorum tam sümüksü falan.o an çok telaşlandığım için sadece kanı görüyordum.yani yoğun bir akıntı olduğu kesin.şimdi 39cu haftamdayım az az sümüksü akıntı oluyor