Ozgee_ 28 haftalık gebeyim ve çok afedersiniz su gibi ishalim. Tartıldım bugün 1 kilo 200 gram veermisim. Kendi yontemlerimle ishali gecirmeye çalışacam ama bu kadar şiddetli olmasinin zarari olur mu bebeğime. Olan varmı bu şekilde.
madl41 Ozgee_ bende İshal olmuştum doktoruma gittim enfeksiyon çıkmıştı 🤷♀️ Canım o giden kiloya güvenme bendende 2 kilo gitti 3 günde ama sonra ishalim bitince geri geldi bence doktoruna git mutlaka 🤷♀️
Fatmadmir Ozgee_ benimde o haftalarda olmustu sonra agri eslik edince enfeksiyon cikmisti bi doktora git cnm
LeylaCan Ozgee_ canım bol su iç doktor reflor vermişti bana. hatta suyuma baktı çağırıp iyi azalma yok dedi ihmal etme
Ozgee_ madl41 henüz bugün oldum pazartesye kadar bekleyim diyorm geçer diye. Haşlanmış patates felan yicem. 2 gün beklemem skıntı olur mu. Bol da su tuketsem.
madl41 Ozgee_ ben 3 gün bekledim eğer 3 gün ishal geçmezse mutlaka altında bi enfeksiyon yatıyordur🤷♀️Haşlanmış patates yiyin 😊 Magnezyum içiyorsanız o da ishal yapabilir
Sdemirel Ozgee_ ben de öyleyim haşlanmış patates muz leblebi yedim yine de geçmedi dört beş gündür 🤦🏼♀️ Bol bol su iç ama sıvı kaybı oluyor
Badevehande Canım bende ishalim kan ilacına başladım diye bir hafta sürdü. Bol su içtim lifli şeyler yerine beyaz ekmek patates tükettim . Kesmesi için kuru kahveye 3-4 damla limon damlatıp su ile yutarsan ertesi güne kadar toparlıyor denemeni öneririm. 28+3 üm bende
Ozgee_ Badevehande seninle doktorumuzda kaderimiz de bir desene :)) kahveyi de deniycem patatesi de bakalım pazartesye kdar geçmezse gidicem gül hanimin yanına.
Badevehande Ozgee_ bide Gül hanım çok yoğun yani bir gün önce gitsem ertesi günü ne zaman gelmiştin diyor bende biraz şüpheleniyorum çok detaylı ilgilenmediği için. Sen memnun musun
Ozgee_ Badevehande 26 yaşındayım ben. Belki de gelmisizdir :). Ne zman gidiceksin kontrole tekrar. Bide biraz çabuk çabuk muayene ediyor. Sormak istedigm soruları soramiyorum telastan
Ozgee_ Badevehande ya bikac kez bende de denk geldi. Sanki takip etmiyor. Biz söyleyince hı öyle mi demistm bakalım diyor. Çok tatlı bı doktor ama bende şüpheye düşüyorum bazen ne yalan söyleyim.
Handan0101 Kuru kahve muz haşlanmış patates ve sarı leblebi hemen kesiyor ishali bende aynıydım çok sukur bunları yedim geçti
Ozgee_ madl41 bende pazartesye kdar beklycem bakalim. Umarım geçer. Bebeğime zararı olmasında. Evet suyla karistirilandan kullanıyorum ama uzun zamandır kullanyrm. Ondan olsa başta da olurdu heralde dimi. Kullanmasam mi iki gün.
Badevehande Ozgee_ kuzenimin eşide onda kontrol oldu Doğum yaptı tavsiye üzerine gittim ama yoğun baya.
Badevehande Ozgee_ kesinlikle bende unutuyorum bazen 4 dakikayı geçmiyor malesef 20 yaşındayım ben 3 gün önce gittim 32 de tekrar gidecem 2 gün önce de kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum