Busrarda_23 Ben genesis e gittim Ezgi hanım yanlış söyledi beş buçuk aylıktım hep erkek dedi sonra Elazığ’a gittim orda kız olduğunu ögrendim
Sevda_aslan Busrarda_23 bende genesise gidiyorum mahmut beye kız dedi nedense emin deyilim içimden hep erkek geçiyor islerim beni yanıltmaz diye düşünüyorum bilemiyorum yinede çok şaşkınım
Busrarda_23 Sevda_aslan haftaya bi daha git canım ama Ezgi ve Sezin hanıma gitme onlar kötü ben şimdi batı hastanesine gidiyorum
BuluttSecil Sevda_aslan haklısınız ortada his varsa baska tabi. Ultrason teknolojisi halt yemiş hissin yanında . Boşverin siz onu nasıl hissediyorsanız öyle devam edin
Busrarda_23 Sevda_aslan Zozan hanıma gidiyorum hiç sıra yok memnunum da zaten 30. Haftadayım daha degiştirmeyeyim😂
Havva1212 Busrarda_23 canim sen fatma hanıma gitmiyor muydun değiştirdin mi.? Batıya.bnde gittim ama cihazları net göstermiyor bebeği kilosu boyu ne kadar doğru bilmiyorum🤣
Busrarda_23 Havva1212 Fatma hanım cok hoş ama ilk gebeliğimde gittim kürtajımı yaptı bu defa gidemedim kendimi kötü hissettim o anları hatırladım bu defa gitmedim yani canım ama tavsiye ederim
Havva1212 Busrarda_23 teşekkür ederim canım. Ilgili bir doktor mu peki fatma hanim telefon falan veriyor mu? Bu arada cok geçmiş olsun sağlıkla kucağına al inşallah bebisini.
Milena21 Ben ezgi hanıma gidiyorum kurt düştü içime dokuzuncu haftamdayım kalp atışı için gitmştim altıda kalp atısı yok tekrar gel dedi acaba yine gideym diyemi yapıyor özel hastanedekiler😐
Havva1212 Milena21 hayır canım benimde 6 da duyulmadı doktorum sorun yok 8. Haftaya kadar beklicez dedi ve 7. De haftada gittim dinledik şükür yani erken olduğu icin diyorlar stres etme
Busrarda_23 Havva1212 evet canım veriyo numarasını istediğin dakika arayabiliyosun gerçekten çokta iyi
Havva1212 Busrarda_23 aynen haklısın benim gittiğim doktorlar hep hastaneden ayrıldı aslında tek kişide keske devam edebilsek ama işte nafile. Sen nerde otryrsn