Ahugozlu Deneyimli arkadaslar yine kararsizlik. Daha almayacagiz ama yine de fikir amacli Park yatak oneriyor cogu kisi. Buyuyen besiklerden gordum. Onlar da goruntu olarak pek guzel Lakin kullanisli midir bilmiyorum. Bu konudaki dusunceleriniz nedir.
cimennbayann Ahugozlu canım biz hem büyüyen beşik aldık hemde kayınbabam ahşap beşik aldı taşınabilir olduğu için gündüz oturma odasında gece bizim odamızda olsun diye
Obsesifk Ahugozlu yani bu senin yerinle alakalı ona oda yapacak yerin varsa büyüyen beşik alabilirsin benim yerim olmadığı için park yatak aldım gayet sağlam
Hazirana Ahugozlu kesinlikle park yatak 4 yasina kadar yatti ve her acidan cok rahatti 😃 sonra ne istiyorsan alirsin
Ahugozlu cimennbayann benim de babam alicam diye tutturdu. Dugun de Bisey yaptirmadigim icin kirgin. Simdi Bisey demiyorum artik benim de ozentm var dedigi icin. Baby nest falan diktim. Beni besik disin da idare eder herhalde.
Ahugozlu Malesef oda yapmayacagim ev nusait degil. Ama yatak odam Buyuk. Bi Dolap bi iste besik dusunuyorum... Dolabi da yatak Odama koyucam.
Tugcegurayy Kızlar merhaba bende 23+4 üm odasını yapıcam ama yatak odasına yanıma da bi yatak almak istiyorum park yatak düşünmüştüm sizce ikisi birden gereksiz mi yoksa yanıma başka alternatifler olabilir mii kafam karıştı
Ahugozlu Tugcegurayy bende 23+3tatlim.oda istiyorum ama cocuk odasi yok ve Kira...Artik bi Kac Sene sonra...