Sinemokcu Kızlar 30 haftaligiz bugün karnım o kadar sık sertlesiyo ki bebek hareketli gayet ama ben kendimi çok rahatsız hissediyorum yatsam yatamıyorum yürüsem olmuyo
ozgeustun Sinemokcu Hamzaberkinannesi Dr dediği bugün sertleşmeyle birlikte kasıktan belden gelen ağrı eğer periyodikse yani oluyor sonra geçiyor sonra yine oluyorsa ve 4-5 sefer oldu geçti ise hemen haber ver bana dedi. İki kasılma arası zaman önemli değil sadece 4-5 sefer bu döngü olursa.. 1-2 defa vs olursa bu doğuma vücudun hazırlanması dedi
Mucize_istiyorum22 Meryu doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış... Ne yani doğru olan şeye tatlım gayet iyisin birşeyin yok mu diyelim
BuluttSecil Kasılmaların şiddeti artıyor ve ağrılı oluyorsa o zaman gidin ama yalancı kasılma dinlenmeyle gecer
Sinemokcu ozgeustun duş almadım aklıma gelmedi yani magnezyumu aksattım ya malesef ondan oluyor olabilir mi
sdsd benimde oluyor bu sekılde, 2 gündürde alt karnıma agrı gırıyor belim zaten asırı agrıyor, kasık agrımda var, gaz sancısı mı acaba diyorum ama korktum acıkcası , ilçedeyim doktora gitmek için merkeze gitmem gerek,bugün tuvalete cıkamadıgım için mi acaba dıyorum ama inşallahh kasılma sancısı değildir ,ilk gebelik anlamıyorumda, uyudum uyandım gecmedı, hapsururken dahi agrı yapıyor karnımın altı baskıdan
ozgeustun Sinemokcu mg kasılmasıları düzenliyor hatta baya aksattıysan uyuşma kramp vs de artış görebilirsin aksatma bence