Snszasla Susamanne çok şükür varmiş canım acilde bugün kanamam olunca kan testi yaptırdım var dediler beta hcg 151.1 çıktı
Snszasla Ecrinbzkrt amin canım insallah kanama oldu o beni korkuttu ama insallah tekrar olmaz da rahat geçer bu süreç
Snszasla Sinemokcu kan testi yaptım bugün acilde canım kanamam oldu gittim şükür sorun yokbeta hcg151.1cıktı hamilelik var dediler insallah sorunsuz ilerler kanama beni üzüyor
Snszasla damlazhl varmişs canım kan testi verdim bugun acil de kanamam oldu biraz eskiye ait kanamaymis beta hcg 151.1cıktı var dediler insallah sorunsuz geçer bu süreç
Snszasla Aysmnv35 bugün acilde yaptırdım canım kanamam oldu beni korkuttu biraz gidip baktırdım 151.1cıktı varmış sağlıkla ve sıkıntısız geçer insallah
Snszasla Beta hcg acilde yaptırdığım kan testi ile 151 çıktı kaç haftalık oluyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi.
Denizgblk Snszasla tatlım hayırlı olsun. Son adet tarihin ne zaman. Adet olduğun ilk günden bu güne sayıcaksın o şekilde anlicaksın kaç haftalık olduğunu
Snszasla Snszasla insallah canım ilk olduğu için en ufak seyde pertelas oluyor insan sorunsuz ilerler insallah
Snszasla Nis çok şükür canım kanamam oldu bugün acile gidip kan testi yaptırdım gebelik varmiş beta hcg 151.1 çıktı sorunsuz bi süreç olur insallah isteyen herkes için