Alisannesi Kizlar annem tatilden geldi.megerse 9 yasindaki kardesim ordaki cocuklardan bitlenmis.cok gec farkettiler.kizimla oynadi kardesim ona da bulasmis.ondan da bana.4 5 tane koca koca dökuldu tarayinca.ilacda hamilelere yasakmis.ben napcam.doguma2 ay kaldi.sacimi da kestirmek istemiyorum.cok da korkuyorum bitlerden.napcam ben aglamak istiyorum 😥😥😥😥
Kumru_ Alisannesi internetten bak canım sanırım sirkeyle falan yıkanıyor bide annen falan yanındaysa ince uçlu bi tarakla iyice tarasin inşallah geçer üzüldüm ya çok kötü bi durum
Elifasya Alisannesi kesitir daha fazla sarmadan kaafani bas edemessin sonra ilcata kullanamiyosun zaten sacin nasilsa uzar.
nilaylaylaylay Sirke canım en iyi çare. Gün içinde sık sık tarağını sirkeye batırıp tara. 3-5 güne temizlenir ama evdeki herkese yap. Gir çık sirkeyle tara
Sinemokcu Alisannesi en iyisi boya bi tane bile canlı bırakmıyor da ama işte hamileyken yapılması sakıncalı diyorlar canım bit şampuanları felan var Onları dene
Elifasya Alisannesi ben basortuluyum ya orasini hic düşünmüyorum senin acindan cok zir olcak yadaa doktora sor bi .
nilaylaylaylay Alisannesi canım köy öğretmeniyim malum çocuklarda bol bol oluyor. Köylü sürekli bu yöntemi kullanıyor temizlemek için. Onlar iyi biliyor böyle şeyleri .
Nursan Alisannesi elma sirkesini saçlarına dök her banyo yaptığında o hemen bitirir ve bit şampuanı kullansan bence zararı olmaz ben kullandım zararını görmedim çok şükür. Ztn hemen köpükleyip duruluyorsun
Nursan Alisannesi sirkeyi ben banyodayken saçlarıma döktüm yüzüme gelmeyecek şekilde ve tamamen diplere gidecek şekilde daha sonra taradım duruladım ve bu sefer bit şampuanıyla yıkandım. Çok şükür bitti ama sirkeyi bir kaç banyoda tekrarladım
Nursan Alisannesi hatta bazen su kovasına biraz döküyorum mesela kendi kapağıyla 2-3 kapak ve onunla yıkanıyorum zaten zararı yok tersine idrar yolu enfeksiyonunda ve mantar için de doktor bana bunu önermişti
Cagla22 Alisannesi hayır canm ne kesmesi 2-3 defa sirkeyle yıkan ince tarakla iyice tara hiç bir şey kalmaz. Sirkeyi dök banyoda 5 dk bekletip yıka. Gözüne yüzüne gelmesin dikkat et
nilaylaylaylay Alisannesi biraz dur kestirme canım acele etme . Gir çık sirkeli suyla bit tarağıyla tara temizlenir allahın iZniyle
Alisannesi Cagla22 aynen annem bugun spreyle sirke sikti sacima.gozume geldi kör oluyorum sandim. Tamam canim oyle de deniyim.esimin de ogrenmesini hic istemiyorum o da ayri sorun
Ga35 Alisannesi bence maşayla düzleştirsen dipten hic bisi kalmaz mantıken 220 derecelik maşada ölürler herhalde 🙄😅