Hamzaberkinannesi Kızlar 36+2 deyim yataktan kalktıgımda karnımda ağrı sancı hissediyorum ve 5 dk da bir sürekli toplanıyor hareket ettirmiyor bana bilginiz var mı acaba
R_abia Hamzaberkinannesi kasılmalar olabilir normaldir ama geçmeyen ve 3 5 dakka da bir olan kasılmalar için doktorum bana doğum belirtisi demişti. Öyle olunca haber ver dedi. Doktorunuza söylemelisiniz bunu.
Tikitinannesi Benimki de aynı, ben de 37 oldum. İki gündür hep toplanıyor. Nedenini bilmiyorum ama burada durayım belki bir bilen yazar. Doktora gitmek gerekir mi acaba 🤔
27_ Benim 26. Haftamdan beri oyle. Doktora sordugumda bebek kendini toplar kasar öyle öyle büyür demisti.
Hamzaberkinannesi R_abia yatıyor um kalktıgmda hemen toplanıyor ayaktayken sürekli karnım yamuk bir şekilde
Mucize_istiyorum22 Kasılman oluyor canım benmde öyle olurdu pek takmazdım ama erken doğurdum bi doktora git nst ye gir
Fatmayorul Kizlar bende 37+4 haftalık hamileyim nst de sancim 100 çıkıyo ama ben kendimde hissetmiyorum ve açılmam da yok normal doğum istiyorum benim gibi olan var mı acaba hikâyelerinizi anlatırmısınız ne yapmalıyım
Badevehande Yalnızca erken Doğum belirtisi değil hızlı büyüdüğü için de böyle olabiliyor 28+3 bendede var günde 7-8 kere belki daha fazla
R_abia Badevehande maalesefki sık kasılmalar 3-5 dakkada 1 olan kasılmalar doğum belirtisi. Yalnız başına doğum belirtisi değil diye bişey yok 🤷🏻♀️ Ben doktoruma günde 10 kez kasılmam olduğunu söylediğimde nst istedi ve ilaca başladık.
Fatmayorul Hamzaberkinannesi o yuzden bekliyorum sancim suyum açılmam gelsin diye ama sadece adet ağrım oluyo bazen onun dışında hiç bir belirti yok
Hamzaberkinannesi R_abia ben bu işten birşey anlamadım çok değişik bir şeymiş hamilelik konuları falan filan hiç alışık olmadıgım şeyler hahaha 😂😂😂
R_abia Badevehande ben ilk nstye 23. Haftamda girdim. Cihaz ne olduğunu bile algılamıyordu ama mecburdum çünkü kasılmalarım vardı. Ama genelinde 28 den sonra alıyorlar diye biliyorum nstye
Badevehande R_abia sancı varmıydı 23 den beri bazen yürürken de sancı çekiyorum ben solda olunca bağırsak o tarafta gaz sıkışması olabilir diyordu doktorum ama kasıkta oluyor
R_abia Badevehande evet serklaj olmuştum onunda etkisi vardı. Kasılmalar önemli evet olabilir ama sık olması sıkıntı. Doktorunuzun bir bildiği vardır söylediğine göre 🤷🏻♀️