Cansutgy91 Kızlar Selam,beta 17.000 çıktı kese 1 haftadır gözüküyor 10mm kese fakat bebeği göremedik henüz.5 haftalık hamileyim.(1ağustos Son adet tarihim) sizce kese küçük mü veya daha gözükmesine çok mu var siz ne zaman gördünüz ?
Seda_123 Cansutgy91 Ben keseyi 4+5 te gördüm bebegide 7 haftalıkken gördüm kalp atışını da duydum kese 9.5mm idi
NurGrlek Cansutgy91 kizimda 7 haftalikti kese ve kalp atışı duyduk Oğlumda 6 haftalikti kese+kalp atışı duyduk ama 1 hafta sonra kalp atışını duymaya tekrar çağırdı zor duyulmustu ilk
Cansutgy91 Seda_123 bizim kese normal o zaman ama hafta olarak daha geriyiz sizden 1 2 hafta daha geçmeli gibi duruyo bu şartlarda.. bebeği göremeyince korktum açıkcası
Cansutgy91 NurGrlek bizim daha 5 haftalık ama kese 10mm olmuş.. gerçi doktorum 25 mm olmadan bebek zor gözükür dedi biraz daha büyümeye ihtiyacı var sanırım :)
Eslina Cansutgy91 kesenin görünmesi normalde canım bbenim bek ancak 7. Haftada oluşur ozaman kalp atışlarını dinletirler
Cansutgy91 Eslina evet canım belki haftaya da göremeyiz anca 7. Hafta olması lazım dedi doktor da işte insan korkuyo