Arasblt Kızlar en son regl tarihim 11 Temmuz ben 20 Ağustos’ta test yaptım silik çıkmıştı bi kaç gün sonra yine yaptım yine silik çıktı 1 hafta sonra yatım tAbi bu arada regl de olmuyorum bu sefer çift çizgi göründü adet tarihime göre 8 haftalık olması lazım ama dün gittim doktora 5 hafta 2 günlük dedi korktum bende geç döllenme olabilir ama 2 hafta sonra kalp atışını duyarsak duyamazsak sağlıksız bi gebelik olabilir dedi doktor korktum epey hiç bu şekilde gebeliği devam eden varmı yada bi fikri olan 😔
Mrvgk Arasblt herkese aynı şey söyleniyor bu olması gereken çünkü bu arada olması gerekenler hiç bitmiyor kese bebek kalp atışı ilk hareketler her kontrolde olmadı gereken şeyler var. Sabırla bekleyin inş güzel haberler alırsınız
ayse-nurr Benimde ilk gittiğimde iki hafta geriden gözüktü ultrason canım geç döllenmeden dolayı olabiliyor böyle korkmana gerek yok 🤗
Yessimy Bende de aynı şey olmuştu sıkmayın canınızı. Son adet tarihine göre 8 haftalık olması gerekiyordu ama biz gittiğimizde sadece keseyi görebilmiştik