Gamzee21 Benim doğumuma allah nasip ederse 1 ay kaldı kızlar, ama karnım çok büyük değil yani normal, hamileliği benimkinden ayca küçük olan kişilerle karnımız aynı acaba sebebi nedir?😄 Acaba bebek küçük mü oluyor karın küçük olursa ??
Mr1517 Gamzee21 Benimde küçük bizimde 1 ay kaldı 😂 bende çok düşünürdüm etrafımda 8 aylık hamile tanıdıklar var maşallah diyorum yada bize mi küçük geliyor 🤦🏻♀️
cansuuhakann Gamzee21 benim karnım gibi 6 aylık arkadaşım var. Kendim 39+0 ım. Çocuğum 4 kilo 54 cm. Hiç alakası yok karnın büyüklüğü ile çocuğun. Son 2 hafta önceye çatlağım yoktu çocuk kilo aldıkça çatlaklar başladı. Şuan yarık yarık geziyorum. Çocuğun büyüklüğü ile anca çatlakları ilişkilendirebiliriz 😁
Gamzee21 cansuuhakann Doğru diyorsun canım, aynen benimkide 8 aylık ama 6 aylıkla karnımız aynı😄😂 sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz ♥️
Gamzee21 Mr1517 bebekle alakası yokmuş canım yukarda yorumda olduğu gibi, vucud yapımızla alakalı 😄 Sağlıklı olsunda bebişlerimiz herkesin bünyesi demekki farklı oluyor🥰
anapanda12 39 haftada doğurdum her gören kaç haftalıksın ki nst bağlanıyor gibisinden soruyordu haftamı söyleyince inanmayıp tekrar ettiriyorlardı.3.100kg doğurdum doğumdan sonraki gün gelen hemşire sen nasıl üç kilo doğurursun leğen gibi göbekle gelip 2.5 kilo doğuruyorlar dedi beni bi gülmek aldı ki sorma yani karnın küçük diye bebekte küçük diye bişi yok benim karnım hem küçük hem aşağıdaydı miniminnacıktım 😅 43le hamile kalıp 50 ile bitirdim kiloma göre benim çok küçük doğurmam gerekirdi
Gamzee21 anapanda12 Maşallah ne güzel 🥰 Benim ilk hamileliğimde karnım büyüktü 3.600 doğdu Bu 2. Karnım küçük bebekmi zayıf siye düşündüm Ama alakası yokmuş😄 Sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz ♥️
Bserappp anapanda12 karnın aşağıda olması sorun yarattı mı Peki size Benim de aşağıda ve rahim kısalığından erken Doğum riski yaşıyormuşum endişeliyim :(
nilly Gamzee21 hiç alakası yok canım karın görüntüsüyle. Bana hep ikiz mı diye sorarlardı. Ama ortalama 3buçuk doğdular. Hem de böyle su damlası gibi sarkık oluyo karnım
anapanda12 Bserappp rahim ağzı yetmezliğinden Serklaj ameliyatı oldum benimde aynı erken doğum riskim vardı haftalarca yattım ve bebeğim 14.haftadan beri hep baş aşağı duruyordu pozisyon olarak karnımın aşağıda olması da küçük olmasıda sıkıntı yaratmadı yani en önemlisi bu zor zamanlar geçecek emin ol stres yapma kafanı dağıt o tatlı bebişin daha sıkı tutunsun hayata
Kumru_ Gamzee21 benimde küçük hemde baya aşağıda gören karnın aşağı düşmüş diyo ama aslında bu şekilde çıktı demek ki öyle yer yapmış oğlum 😅
Gamzee21 Kumru_ benim karnımda öyle çıktı canım diyolar aşağı düşmüş halbuki alakası yok erkekler aşağıda ve sivri oluyor 😄
Selinish_ İçime dert olmuştu bende bununla ilgili post açacaktım 😅 ohh şükür bu normalmiş. 8 aylık oldum sanki o kadar göbeğim çıkmadı . İçimi rahatlattınız teşekkürler 🙏 🤗
Gamzee21 Selinish_ aynen benimde içim rahatladı karnı küçük ama 4 kilo doğuran varmış, demekki büyüklükle alakası yoktur😄 Sadece karın yırtılıyor ve sarkıyor büyüklüğün tek sonucu
Suleymanovs 41le hamile kaldim.simdi 51 kiloyum.34+5 haftadayiz.bebegimin kilosu gayet iyi.2.300qram. Karnim kucukk.boyum 1.58.ben 2.300 2.500anca dogururum diyordum ama ALLAHIN izniyle doguma kadar 3 kilo falan olur kizim.goren senin karnin neden boyle kucuk?ay sen minionsun diye az kilolu olur bebek zaten falanlar filanlar soyluyorlardi.hic alakasi yok bebekle karin kucuklugunun.he bide bebegim kiz ama gorek erkek karni diyor sivri gibi diye.her test erkek diyor.cin testi kiz diyor.ayrintilida da kizzz
Kumru_ Gamzee21 Aynen öyle bide ferace giyiyorum sanki hamile deilim de az bişey göbeğim varmış gibi duruyor çok komik ya😂