Lovelies Esilaninannesi0904 vallah kuzum nst de sancım düzensiz hatta dünden beri sancım hiç yok acılmamda öyle bu pazrtesi belli olacak doktor ona göre karar vericek Devlete gidiyodum fakat gittigm doktor sadce sezeryana giriyormuş önerdigi bi hocası vardı şimdi ona gidiyorum Özelde
Elifasya Esilaninannesi0904 38. Haftadayim her an gelir diye bekliyorim.hatta gelsim diye dua ediyorum devamli olmazdan sancılarım var ara ara biraz adet sancisi gibi ozele gitmistim.bi kere 21 eylul 9 ay 19 gun tamam laniyo dedi . Devlette kendi doktorumda 27 eylule kadsr normal dogum.icin bekliycez dedi Galiba 9 ay 10 tamamlandiktan sonra 6.gun daha bekleme suresi varmis oyle.mi acaba ?
Fatmayorul Bebek son ayda kilo aldığından normal doğum olmuyomuş ama sona kadar bekleyip bebek kilosu fazlaysa sezeryan oluyomuşsun
Ezel1323 cansuozan benimde 38+6 sadece kasılma var karnımda onun dışında bir şey yok Pazartesi kontrolüm var onu bekliyorum umarım açıklık sancı falan çıkar 😅
cansuozan Ezel1323 aynen bnde pazartesi gidicem 😊 bnm hamilelik de çok çok normal geçti yani bulantı falan bile yaşamadım sadece değişen göbeğim oldu o yüzden hep böyle gidecekmiş gibi bir hissiyat oluştu doğacak gibi değilim 🤣
sumeha Ezel1323 kasılmalarınız varsa zaten nst de çıkar dk tutuunuz mu hiç arslıkları önemli benim bi bakıyorum 20 dk da bir geliyor peş peşe nır bskıyorım saat başı önemli olan düzenli kasılma bugün adet sancısı gibi bir sancı eklendi üzerine ve git gide daysnlmck gibi oluyır
Fatmayorul Ya benim gibi var mı adet şancı oluyo benim ayaklarıma vuruyo şancı gelince yavaş yavaş doğum mu geliyo acaba
dvran22 Esilaninannesi0904 38+2 ama bu kızın geleceği yok 😏😏 Ne bi sancı, nişan su gelmesi gibi birşey yok Bebekte kanala girmemiş zaten Keyfi yerinde vallahi Bazen öyle hareket ediyor ki bugün doğururum diye düşünüyorum ama ne gelen var ne giden😄😄
Mrym_16 cansuozan yaşlı teyzeler beni görünce kız sen hala geziyor musun diyorlar bende napim gelmiyor oturup napim diyorum 😂😂
Elifasya cansuozan insss o kadar beklemem hayirlisi ile gelsin saglikli sekilde hepimiz saglikli sekilde dogururuz ins.
Gzmd Bende 39+2 yim ne agrı ne sancı hiç birsey yok 🤦🏻♀️Pazartesi kontrole gidicem ama gelesi Yok 😏😏😏🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sevilaysevo Fatmayorul benimde arada kaşıklarım ağrıyor ayaklarım şiş ama hayırlısı artık doğursak ya 😂😂