Esilaninannesi0904 Gelmek bilmeyen bi bebişlerimiz var benim gibi sabırsızlananlar burda mı ne habersiniz sancılar ne durumda
Offmomm Esilaninannesi0904 39+3 teyim doktorum bile bi sen kaldın diyor 🙄 hiç bir belirti de yok.. Bu şekilde güzel de bilmiyorum bizi neler bekliyor😅
23sekerkiz Esilaninannesi0904 40 tayim gelen yok 🤦♀️ ama beklemicez pazartesi biz gitcez nazli kizima 🤗
Ezel1323 cansuozan benimde 38+6 sadece kasılma var karnımda onun dışında bir şey yok Pazartesi kontrolüm var onu bekliyorum umarım açıklık sancı falan çıkar 😅
ozlem62 Haribo42 seninle aynıyım ben de beklıyorum 😔 hiç belirti yok hayatta bezdim resmen artık dayanamıyorum gelsin hayırlısyla
zeyneppc Esilaninannesi0904 Vllahi bende her lavaboya gidişimde kontrol ediyorum. iki gündür isalim onun dısında bi belirti yok. 36+5 artık gelsin istiyorum 🙈
cansuuhakann Esilaninannesi0904 ağrılar belimi karnımı kasıklarımı yokluyor ama gelen giden yok. 39+0 ız halbuki 🤷🏻♀️
Selinnnce Esilaninannesi0904 37deyim bende sabirsizlaniyorum artik. Hem dogsun istiyorum hem dogumdan korkuyorumm
OguzKaganm Şükredin bence 40+4 m patlıcam artık 😂. Sürekli beklemek stres uykusuzluk resmen 9 ay geçti de şu son günler geçmiyor.
Duygu_lu espalp biz seninle aynı günüz canım bizimde bir aksilik olmazsa Perşembe sezeryan tarihi verilecek inşallah 37 de bakalım İnşallah zamanında sağlıkla gelirler bazen gelecek gibi oluyor iki hafta Daha sabır diye konuşuyorum inşallah dinler 😊
Haribo42 ozlem62 bende bezdim:( ustumde oyle bi ruh hali varki anlatamam herseye ama herseye agliyorum
Sevimogretmen Bende 39 haftalik oldum bugün 1 cm açıklık war bugün de nişanım geldi sancim da war 2 gündür 😐😐😐
Sirincili 38+1 bekliyoruz 🤦🏼♀️ Gece belime ağrı giriyor kasıklarıma arada girip çıkıyor ama çok anlık. Bi de akıntım çok fazlalaştı acaba bu belirti midir bilmiyorum
busragokce Sirincili aynı haftadayız. bende tık yok. kanalda da değil. deli gibi temizlik yaptım bugün yarim saat yoğun bi hareketlenmeden baska bisey olmadi. oda geçti zaten
Mrym_16 Esilaninannesi0904 38+4 olduk mahallede ki herkes dalga geçiyor bi sen kaldın artık doğuramadın mı hala diyor😂😂
Esilaninannesi0904 Mrym_16 o boş konuşanları geçmiyelim demi telefonla bile arıyorlar daha dogmadı mı diye sanki üç aylık dogurdu kendileri