okyanus8731 Aysn__ yani bebegin bugun verdigi usg olculerine gore 15+6..gecen kafta detayli taramaya girdim 14+1 di..kac haftaligim diyecegiminbende bilmiyorum şaşırdım valla
Belgin_62 16+3 oldu benim kızımda Şubat 19 görünüyor.Bence Şubat başı gelir oğlumda erken olmuştu.Bu da sezeryan olacak.Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.
Aysmnv35 Superfreshlerim aynen canım benim doktorum hiç bi zaman ikizlerimi duyduğunda riskli demedi ben riskli bi gebelik degil mi dedim hayır bence mükemmel bi duygu sakın korkma hersey Allah’ın izniyle yolunda gidecek diyor hep böyle sarılasım geliyor kadına ya benden pozitif 😂😂😂😂 Allah esirgesin inşşşalah öyle bi sorunumuz olmaz canım
Aysmnv35 Superfreshlerim sorma eşim radyasyon cok var uzaklaş diyor ama herseyi merak edip bakıyoruz 😔 napalım bilmiyorum bazen kitap okuyorum uzaklaşmak icin o kadar
Superfreshlerim Aysmnv35 aynen benim eşimde☺️Bende kitap okuyorum, tv izliyorum öyle zaman geçirmeye çalışıyorum, yeterki bebekler iyi olsunda sayılı gün sonuçta geçecek bir şekilde