Ifos 35 haftalik dogum yapan varmi aranizda? Nasil oldu? Küveze girdimi? Lutfen fikirlerinizi bildirin🤗
BuluttSecil Ifos doktor ciğer gelişimine ve bebeğin kilosuna bakıyor. Yani tamamen bebeğinizin durumuna bağlı küvez olayı
Mucizemsinseenn Ifos bende 35 haftalık hamileyim erken doğum riskim var bende çok merak ediyordum bu soru çok iyi denk geldi
Ifos Mucizemsinseenn 35 cokta erken sayilmaz canim ben korkmuyorum Allah yardimcimiz olsun sende korkma, 35 olsada 1-2, gun falan oda belki kuvezde beklerler gibime geliyor. Ciyer gelistirici vurdunmu?
Mucizemsinseenn Ifos yok vurmadilar evet 35 çok erken sayılmaz da yine de bı 37 olsun diye bekliyorum :) Allah büyük bakalım
Seliin Benimde riskim var 34+5 im ama bana ciğer geliştirici vurmadılar hatta 35 olursa sıkıntı olmuyor diye biliyorum ben şuan da ki kilosu 2700
Mucize_istiyorum22 Ben 35+5te doğum yaptım tedirgindim acaba kuveze girermi diye ama içim rahattı çok şükür küvete gerek kalmadı ciğer geliştiricide yapılmadı
Mirayyy77 Ifos benim ablam 34. Haftasında suyu geldiği için apar topar sezeryana alınmıştı yaşamaz gözüyle bakıldı ama kuveze fln da girmedi 1 gün sonra çıkmıştı, şuan 8 yaşında 🤗🤗