Sermec Kızlar ben 10+5 haftalık hamıleyım ve arada kuyruk sokumuma bır agrı giriyor bır ıkı dakıka sonra gecıyor ama cok siddetli bır agrı degıl böyle bır agrı neden olur bilen var mı
Superfreshlerim Sermec canım nedenini bilmiyorum ama bende de ara ara oluyor, kuyruk sokumuna da vajinayada, vajina için rahim büyüdüğü için yazıyordu okuduğum yerlerde muhtemelen diğeri de ondandır
Sermec Superfreshlerim anladım canım teşekkür ederim 2 3 gunde bır bazen bir agrı giriyor 2 dk falan sürüyor herlade rahım büyüdüğü için öyle oluyordur
Superfreshlerim Sermec muhtemelen öyledir canım çünkü bu süreçte kontrollerimde ters bir durum olmadı
MelisaEbru Benim şuan 5.ayım bitti 3.ayda kuyruk sokumu ağırısı başladı 9 saat oturarak çalışıyorum ve oturmak benim için işkence bebek bele baskı yaptığı için ağrırmış bide bizimkinin kafası sürekli aşağıda olduğu için daha cok baskı yapıyormuş bıcak gibi batıyo çalışırken cok zorlanıyorum bide buna ek kaburga ağrım başladı
Sermec MelisaEbru anladım canım benım teşekkür ederim Allah yardımcın olsun saglıklı bir sekilde evladını kucagına alırsın inşallah 🙏