ecemmp- Merhaba kızlar Benim eşim 2 kere varikosel ameliyati oldu ve hala sperm hareketleri yavaş 3 yıl oldu cocugumuz olmuyor 2 aydır ilaç tedavisi uyguluyor doktor Omepa q10 ılacın adı eşi kullanan ve sonuç alan var mı acaba
HDenizz ecemmp- benim eşimde oldu ama ilac kullanmadi sadece ari kesici kullan dedi 3 ay oldu hala cocuk olmuyor
bir_pasa_annesi ecemmp- cnm benim eşimde cift taraflı ameliyat oldu tam 1 ay 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim sadece 3 ay ameliyattan sonra klomen trental evicap bunları kullandı Baska da bişey kullanmadı
Kbra_80 Canım geçmiş olsun öncelikle. Benim eşimde çift taraflı varikosel ameliyati oldu ve biz tam 1 ay 1 hafta sonra hamile olduğumu ögrendik ve senin dediğin ilaçtan kullanmadık. Başka ilaç kullandık ama inşallah dilediğin gibi olur herşey. Rabbim gönlüne göre versin inş
Tgckync Benim esimde bikac sene once bu ameliyati oldu herkes hizli sonuc alirsiniz dedi cunku degerleri cok yukselmis ve düzelmişti ama senelerce yine ben hamile kalamadim sebepsiz yere. Ama simdi 23 haftalik oldum yani bu ameliyata yada hastaliga cok takma kafani.bu hastaligi yasayipta ameliyat olmadan cocugu olan cok insan duydum.
ecemmp- Tgckync evet benimde cevremde çok kişi var fakat eşin de sperm hareketleri düşük o yüzden ilaç kullanıyor canım inşallah sonuç verir🤲
Tgckync ecemmp- insallah verir ameliyat sonrasi benm esimde cok kullandi ama ben nezaman kendimi kasmayi biraktim psikolojimi bozmaktan vazgectim ozaman Rabbim nasip etti insallah seninde oyle olur 🤲
Emineemre Benim abimde vardı aynı şikayet 3 sene çocuğu olmadı doktor bes verdi arı sütü bal fındık ceviz macun yapıp yedi