Rabia93 Sibl8. Cikolata yedigimde ozellikle resmen dans ediyor ilk zamanlar uzandigimda hissederdim simdi ayaktayken bile ben burdayim diyor. 😀
EngucluAnne Sibl8 iğne batması gibi birşey oluyor arada ama bebek hareketi mi o çözemedim ki kuzum çok nadir oluyor zaten ve birde çok nadir pıt pıt biseyler oluyor suan bebek tam olarak nerde konumu nerde yani hemen göbek altında mi
Umutherdaimvar Sibl8 16.haftanın içindeyken şans eseri elim karnımdaydı elimin altında balık kaydı sanki. Sonra ara ara minik minik kıpırtılar vardı şimdi 18i bitirmek üzereyim tık tık yapıyor tospacık baya hissettiriyor kendini sağolsun🥰
ylzzz 15+3de hissettim kıpırtı gibi bağırsak hareketinden farklıydı o günden sonra hep hissettim 19. Haftadan sonra babası hissetti. Sırt üstü yatınca daha rahat hissediliyor 😃
Happy_anne Sibl8 ben dun hissetim 17+5 ken limonlu su icmistim sonra sol tarafimdan sag tarafima kaydigini hissetim elimi sag tarafima koydum costu resmen cok netti hareketi sag tarafimi kabartip indirdi baya hareketliydi oglum