Leyla9292 Apilhatice ben bir önceki gebeliğimde anlatılmayacak gibi kahve aşeriyordum sütlü şekerli böyle telvesini bile yiyordum hayatımda hiç içmediğim kadar kahve içtim o dönem de..doktor günde iki fincan içebilirsin bi zararı olmaz dedi ama ben bazen dört tane bile içiyordum.. doğum yaptıktan sonra kahve aşkımda bitti..şuan ki gebeliğimde hiç sevmiyorum ama.
Sweetblonde88 Apilhatice türk kahvesi zararlı diye birsey yok fazla kafein tüketiminin zararı var nöral tüp defekti diye araştırabilirsiniz. Bu kahve kola çikolata hepsinde var. Günlük aşılmaması gereken bir sınır var. Ama Türk kahvesi diğer kahvelere göre daha masum.
MinakAnne Apilhatice Tam emin değilim ama içildiğinde sıvı kaybetigimizden kilo kaybı oluyormuş bebekte ben hem Türk kahvesi hem neskafe içiyorum bebisim 2buçuk kilo.. :-)
Rapunzel2019 Apilhatice TürkKahvesini bir veya en fazla iki fincan içebilirsiniz. Genel olarka kafein alımını çook önermiyorlar. Sınırı olmalı. Mesela kakaolu şeylerde, kola, çay , kahvede kafein var. Hepsini aynı gün çok tüketmemek gerek bence.
Kumru82 Bende 20 haftadan sonra basladı bende bir tanr içiyorum ve telvesını bile yiyorum dr hiç bir zararı yok dedi
Rapunzel2019 Ben çok tiskindim mesela. Kesinlikle türk kahvesi içemiyorum kusarım , dokunur diye korkuyorum.
Ecemsbaby Apilhatice günde iki fincan türk kahvesi sorun olmaz deniliyor ama sen yine de 1 fincan iç 😊 ben de baya alıştım çay kahveye ama hamilelik olunca azalttım. Riskli hamilelik geçirenlere doktor kesinlikle yasaklıyor çay kahve asitli gazlı içecekleri.
Apilhatice Ben ilk üç ay nefret ediyordum şimdi nezaman mutfaga girsem gözüm kahveye gidiyo ama yine tutuyorum kendimi 2günde bir fincan içeyim diye ugrasıyorum ama canım cok çekiyor aşermişim gibi içesim geliyor dibinde telve filan kalmadan😍😍😂
Yaseminpinar Diğer kahvelerden ziyade türk kahvesi daha sağlıklı. Kahve günde 200gr tüketilebiliyomuş bu da ortalama 2 fincan olarak hesaplanıyor. Ama yine de bence 2 günde 1 falan için derim.