Suleymanovs Salam qizlar ALLAH her birimize bu gozel ve cetin yolda komey olsun.Sag salamat korpelerimizi qucagimiza alaq.Isteyibde olmayanlara ise qismet etsin hamilelik ve analiq duygusunu Amin İnŞəALLAH Amin🤲🏻 Qizlar men qizimin paltarlarini yuyub utulemek isteyirem.ama bilmirem hansi parasokla yuyum.isteyirem ki,paltarlardan cox qedeng qoxu gelsin.ne meslehet bilirsiz?🙄
Zulubik Suleymanovs anladığım kadarıyla bebeğinizin kıyafetlerini yıkamak istiyorsunuz ve hangi deterjanı kullanmak gerektiğini soruyorsunuz. Azeri arkadaşlar gördüğünde yardımcı olurlar. Hangi markalar var sizin orda bilmiyorum çünkü.
Rubab_2020 Suleymanovs canim ablamın bana tavsiye ettiği hacisakir sabun tozu . Ben daha kullanmadim bilmiyorum ama ablam iki çocuk büyüttü onun tecrübesine güveniyorum 😊
kertenkeleannesi Suleymanovs vardır bilenler ama anlamadıkları için yazmamışlardır canım çünkü üç defa okudum hiç anlayamadım🧐
Suleymanovs Zulubik Evet canim Azerice yazdim.cunki zaten turkiyeden ne bilsinler bizim deterjanlari.)okuyup yazdigin icin tesekkur ederim kardesim
Suleymanovs Tgce16 Sizlerin yazismalarda gormustum bu ismi.kokusu falan guzel yazmislardi.acaba bula.bilirmiyim Cok istiyorum cunku.yazdigin icin Allah razi olsun