Ekimmeselesi Hanımlar 35 haftalık hamileyim son bir kaç gündür uykuya dair hiç birşey yok özellikle geceleri uyku yok resmen uzandığım an nefesim daralıyor bir esneme başlıyor sonrası gözlerimden yaşlar akıyor. Rahim büyüdükçe diyaframı 4 cm yukarı doğru baskılıyormuş bu da ciğerleri sıkıştırdığı için nefes darlığı oluyormuş. Bu durumda ne yapılabilir ? Bilgisi olan lütfen yazsın. Reflü olabilir diye gaviskon şurup kullandım o da gece ağzımdan su akmasına sebeb oluyor. Artık hepten bunalıyorum
Hamzatice Ekimmeselesi merhaba bende aynıyım aynı haftadayiz gece uyandım nefes darlığı ve gözlerimden yaş almasıyla,ben biraz nazara bağladım.kendimi okudum hafifledim geçti uykuya daldım.
Hazelkrnz Ekimmeselesi yeminle aynı balkona çıkıyorum saat başı nefes alıyorum geri giriyorum içeri hic bisey gelmiyor elimden yastığı yüksek tutmaktan baska
Ahmer0412 Sanki beni anlatmışsın inan ki o kadar biktim mi ağzımdan akan sulardan nefes darlığından alev alev mide yanmasından ve normalde hiç olmayan hamilelikte başıma gelen horlamadan 😒 hayırlısıyla bi an önce doğsalar valla geçse şu zman artık 35+4 zman gecmiyo artık yaa
Ekimmeselesi Bende o yok işte yani dolanıyorum su içiyorum wc gidiyorum sağa sola dönüyorum 2 den 3 e kadar uyuyamıyorum 6 da ayaktayım daha da uyku yok.
Ekimmeselesi Ben 22. Haftamdan beri rahim ağzı yetmezliği ilede uğraşıyorum. 27. Haftamda resmen hayatım karardı 2 gün öncesine kadar hep uzanıyordum artık dr serbest bıraktı ama bu seferde bu dertler çıktı. Korkuyorum acaba doğunca uykusuz kalacağımız için mi böyle uyuyamıyoruz.
Ebiyim Ben de öyleyim ama ben 30. Haftamdan beri nefes darlığı yüzünden uyuyamıyorum. Yastığınızı yükseltin ve sağ tarafınıza alttan destek verip solunuza yatın. Yine öyle deliksiz uyku olmuyor ama en azından biraz uyursunuz. Ben düz yatamıyorum maalesef nefessiz kalıyorum. Bir de astım var bende hiç nefes anlamıyormuşum gibi geliyor. Göz akması zaten uykusuzluktan oluyor. Ben de ekstra egzama var deli gibi kaşınıyorum. Kalıntımın hafifledik o yarım saatlik boşlukta da uyuyamayınca deliriyordum. Yüksek yastık en güzeli.
Ekimmeselesi Zaten sırt üstü uyumayın kan dolaşımını ciddi anlamda olumsuz etkiliyor bebeğe kan akışı tam sağlanamıyor. Sol taraf öneriliyor bebek açısından tabi ben sünnet diye sağa yatıyorum 😅