Esir Bana doktor oğlun olucak dedi 13 haftalıkken bakalım kesin mi acaba sizin neyiniz oluyor ve nasılsınız şuan ❤️❤️
26mrv Esir 17 yiz daha bilmiyorum bende salı günü doktora gidicez bakalım hayırlısı inşalllah öğreniriz 🤦🏼♀️
Esir Bserappp gerçekten mi banada kız dese mesela ne güzel olurdu😍tabi hayırlısı sağlıklı olsunlarda 🙏
Hiranurhilal Bserappp burda en cok karsilastigim durum bu sanirm bakalm banada 13 ken kiza benziyor dedi 17 de gitmeyi dusunuyorm acikcasi aksi olursa 2 kizdan sonra supriz olur
Semak Babykz_ şuan kaç haftalıksınız bende salı gunu 13 haftalıkken öğrendm kızım olcagnı inşallah degişmez🤗
Ilknur_emin Esir evet canım 3 hafta üst üste gittik inatçı minnak göstermiyor 19 uncu haftada gidicez inşallah gösterir
EngucluAnne Esir 12de kıza benziyor dendi 14de kız dendi 17de kesinleşti şuan 18 haftalığız meleğimle 🥰🙏
Supermommy Esir 36 haftalıgım 21 haftada kızım olacagını ogrendım canım erkekler erken gosterıyor o sebepten senınkı kesındır
Ilknur_emin Supermommy doktorda kıza benziyor ama hazırlıklara başlamayın tam göstermiyor ters köşe yapabilir dedi canim