AlpYus https://hizliresim.com/EOWdgq Kızlar bu benim ovulasyon takibim ve progesteron sonucumda8.80 cikti doktor evet yumurtlamissin dedi.. ben gunleri degenlendirdim.. beklenen adet tarihim gecmeden test yapmicam ama belirtimde yok hani belirti olmadan gebede olunur mu acaba
Tugce1803 AlpYus minicik bir nokta nasıl belirti versin ki zaten😊Kimisi hisseder kimisi hissedemez tabi ki belirti vermeden de hamile olunabilir🙋♀️
AlpYus Tugce1803 yaa cok tesekkurler... mesaji cennet kuslarımın odasındayken yazdim 31haftada ikizlerimi kaybettim dayanamadilar ilk defa 16agustosta adet oldum ilk defa yumurtladim cunku ilac igneyle yumurtlamistim cok tesekkurler cevap verdiginiz icin
Tugce1803 AlpYus Rabbim onları aratmayacak size hayırlı güzel evlatlar versin🙏Rabbim hepimize güzel duygular yaşatsın inşallah🙋♀️
AlpYus Deletedmom00170 nolur dua edin benide unutmayin.. bu arada adetten sonra Meryem suresi okuyorum suya ve knu esimede iciriyorum kendimde iciyorum yer gök dua.. insallah olur
AlpYus Tugce1803 inŞAllah canım inşAllah bi dayanagim olsun oyle cok istiyorum ki Rabbim layıkıyla anne olabilecek insanlar anne yapsin gercekten isteyen kisilere aratmadan versin Evlat bambaşka bisi tarifi bile imkansiz
Deletedmom00170 AlpYus Allah ol demeden olmaz kuzum insallah hepimiz anne baba olmasi için dua edelim
Tugce1803 AlpYus Ne desem yalan olur canım hiç hamile kalmadım, çabalıyorum kenarda köşede nasibimi bekliyorum😊🙏
AlpYus berilzumrut511 inşallah canım inşallah.. ya ikizlerime hamile kaldigimda acayip gogus ucu agrisi vardi bide kasikta ufak ugak batmalar vardi bunda bisi yok yani degerlendirdim ama insallah belirti olmadan gelir pitircigim insallah