Betulsna [silindi] ayy inşallah hamilesindir canımm bol bol dua et hakkında hayırlısı olsun. İnşallah bebeğin seninledir annesi❣️😘
Adisimmm [silindi] benim de silik çıkmıştı kimyasal gebelikti. Ya istersen bir fotoğraf atsana hizliresim den
Betulsna [silindi] dün adet oldum😔 ovulasyon testi sipariş etmiştim o geldi bugün nasıl kullanıldığını öğrenicem inşallah post açtım ordan bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa onu deniycem Bi de🙏🏻
Melike37 [silindi] o normalde cıkması gerekıyor akşam gecede olsa bızım burdakıne ben cuma verdıgımde gece öğrenmiştim şansına kuzum rabbım ınsallah saglıklı alırsın kucagına Bende gecen ay sılık çıktı kan verdım hamılesın dedı doktor hafıf 2 gun agrısız kanamam oldu burda post actım kımyasal dediler bende şaştım 🤷♀️
Elif_nuryildirir01 [silindi] hayırlı olsun canım daha çok küçük olduğu için silik çıkmıştır bende günüm geçti sanıyordum yaptigimda meğerse daha gunum gecmemisti🙈🙈🤰ama yaptigimda benimde çok silik çıkmıştı şimdi ise 19+2 olduk 💕
[silindi] Betulsna canım.ovulasyon testini kullandım daha önce yumurtlama gunleri olduğunu düşündüğün günlerde gebelik testi gibi yapıyorsun silik çıkıyorsa devam ediyorsun ertesi gün tekrar yapıyorsun koyu renkli iki çizgi çıktığında yani iki çizgide aynı renk olduğunda yumurtluyosun anlamına geliyor ilişkide bulunuyorsun öyle işte;)
Melike37 Betulsna kız benı etiketle ben ılk ayında kaldım 😁 sen benı etıketle sen dednde ben beceremıyorum😁😁
[silindi] Betulsna üzülme canım olur benimde 2 senedir hiç ama hiç umudum yoktu yaptım ve silik daha belli değil ama silik çizgi gebelik deniliyor ,benim oldu iki seneden sonra senin neden olmasın ,😊dua etti dualarım isteyen herkesle benimde
Melike37 [silindi] doktora gıtmedım kı doktor 8 gorunce hamılesın dedi kanamam olunca buraya yazdım kımyasaldır dediler
Tugce1803 [silindi] kopyala dedikten sonra bu sayfaya gel normal yazdığın yere uzunca ekrana bas yapıştır diye yazacak oraya tıkla sonra yukarıdaki uçak gibi yere bas
[silindi] Ya kızlar su linkin üstüne basıyorum kopyala diyorum.kopyaliyor link.mavi oluyor,yapıştırmayı nasıl yapıcam buraya bı beceremedim gitti yaa
Snszasla [silindi] daha erken dedim ve gitmedim ama üzüldüm de bi yandan 🥺 dün ve önce ki gün kahverengi ve çok azdı bugün daha pembe ve yoğun hamile değilmiym yada var da sorun mu var anlamadım ki
Izzet [silindi] canim hamileysende bel agrisi yasaman normal bnm asiri kasiklarim agriyodu yogun bi sekilde akintim vardi goguslerim hassas ve sisti hersey adet olacak gibiydi ama hamilelikten olmus