Deletedmom00170 kuzum ovülasyon testi alsam mı almasam mı bilmiyorum bazen çok mutsuz oluyorum canm hiçbirşey yapmak istemiyor
[silindi] Deletedmom00170 benim kullandığım marka (+Med)di çok seçkin kafa karışıklığı yapmiyodu ama gebelik elde edemedim ,Allah verdikten sonra fasa fiso onlar .adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki .gebelik elde etmek için yeterde artar bile.benim görüşüm böyle genede sen bilirsin..
Deletedmom00170 [silindi] yavrum benim uygulamamda var gösteriyor kasik agrim akitnm oluyor öyle yapsam daha iyi Son karar vermeme yardım et
[silindi] Deletedmom00170 katılıyorum ama uygulamanın tahmini yumurtlama gününden önce mutlaka birliktelk olsun ,kacirtma sonra
[silindi] Şuan hastanedeyim bende değerim iki katına cikmismi bakicaz ,gene ufak bir tedirginlik var içimde ,bundan önceki gebeliğim sağlıksız artıyordu iki günde bir iki katına ulasmiyidu...gene korkuyom
Ekim8 [silindi] ben hamile olduğumu bilmiyordum tatlı yemeyi sevmezdim ama ilk istediğim baklava olmuştu rahmetli annem bile sen tatlı sevmiyorsun ama bı tabak baklava yedin dedi sağ kasığımda bir batma oluyordu ve karnım ağrıyordu ishal gibi olmuştum hatta üşüttügumu düşünmüştüm 🤔🤔
[silindi] Deletedmom00170 @Deletedmom00170 ,kuzum kusura bakma giremedim gün boyu hastanelerdeydik sarzmda bitmişti ...,iki katına ulasmisti degerlerim.cok şükür doktorum çok iyi artmış dedi haftaya keseyi görmek için gidecez rahatladım çok mutluyum .
Deletedmom00170 [silindi] ne kadarlık takip etmek istiyorm uygun görürsen ♡ birde dun ovülasyon testi siparişimi verdim bugun kargoya verilcek inşallah perş gelir kargo yerine bende gidip kargo şubesinden alacam