hndgkct evet canım regilden önce öğrendim.:) Canım kaç ay boyunca psikolojik olarak bir sürü belirti yaşıyordum ama ,gerçek gebelik belirtisi çok farklı oluyormuş ilk olarak.adete bir hafta kala ,bacağımda ağrı olmuştu hani kuccuken boyumuz uzuyor diye agirrdi ya aynı o ağrıdan 2 gün boyunca gezerken agiriyodu..2. olarak hiç iştahı olmayan ben.sabah kahvaltısı bile yapmayan ben sabah tıka basa yedim yarım saat sonra acıktım tekrar akşamdan kalan yemekleri ısıtıp yedim.,1saat sonra 4 tane lah macun yedim.ondan 1 saat sonra 4 dilim kek yedim.ve akşam da iki tabak yemek yedim.kendime inanamıyorum.asiri iştah açılmasi doymak bilmiyordum.bir hafta kala iştah açılmasi başladı.dudagim yarıldı sabah kalktım ortadan ayrılmış hala öyle duruyor,..tek taraflı kasık ağrım olmuştu böyle bir saplanıp geçiyordu.migde bulantısı hiç olmadı ,goguslerim hassati adettede hassas olurdu oyuzden ona çok takilmamistim.ama şuan feci agiriyor.adete 4 gün kala dondurma diye tutturmustum.cikolatayi hayatta yemeyen ben 2paket yedim..ufaktan bide bas dönmesi olmuştu.suan çok fazla ...adet belirtilerini aynı şekilde yaşadım ve adet olmadım.zaten adete iki gün kala idrarda testle silik çizgileri yakalamistim.svilce çok çıktı yüzümde.en büyük belirtim aşırı iştah acilmasi.oldu son bir haftadır doymak bilmiyordum canım.:)