damlazhl [silindi] canım merak ettim sonuç çıktı mı? Benim de bu şekilde çıktı daha geçen hafta hamile olduğumu öğrendim değerim 53 çıktı 4 gün sonra 240 a çıktı
[silindi] gokerhalideda canım cevabın için teşekkür ederim. 😊Adetim yeni bir gün geçtin,o testler adetim geçmeden önceydi ,lekem felan yok çok şükür pztsi özele gideceğim inşallah herşey yolundadır ,Allah'ım tüm isteyenlere versin 😘😘
Deletedmom00170 Betulsna Ablişko Biri gondemek ısıtıyor 20 25 var diyor ucret istemiyorum kargoyu karşıla yeter diyor sence kargo ne kadardır ne yapmaiyim eczaneden mi alsam acaba sen ne dersib
[silindi] Kızlar benim kocis gelecek hala yemek yok ortada kendimi yormiyim diye ev iside yapmadım.,bugün hiç bir işe yaramadim.anlayacagniz 😁😁
sumosgoksu https://imgyukle.com/i/ocRo0R kızlar telefonumda çok iyi değil Ancak böyle çekip bildim zaten çok belirgin bir çizgi değil ben çok net görüyorum ama günümü bekleyeceğim artık
[silindi] sumosgoksu çok çok dikkatli bakınca bir gölge var ama çok hafif sen net görüyorsan vardır bir umut canım😘