[silindi] Deletedmom00170 😂😂tatliyada Erzurum'a gelen ozaman kadayıf dolması ,kocanada Oltu taşı tesbih alırız hediye buradan 😁😁
sumosgoksu [silindi] Evet canım 3 gündür test yapıyorum hayalet çizgiler çıkıyor Adetime de son 3 gün kaldı
hndgkct Deletedmom00170 https://share.icloud.com/photos/0-8DxpP2ibMeCKWSa6JI8Wz9g canım benimkine bide sen baksana varmı birşey dikkatli bakılınca ?🤔
Deletedmom00170 > Deletedmom00170 kuzular biri göndermek istiyor 20 25 tane var elimde diyor ucrt istemiyorum diyor kargyu karşıla yeter diyor sizce @[silindi] @Betulsna
[silindi] Kız bizde ustaladacaz bu silik çizgi konusunda ,ama hep başkalarının testlerine bakmayı çok seviyordum baskasininda olsa çift çizgiyi gormek hoşuma gidiyordu
[silindi] hndgkct canım benim testini farklı açıdan çekip atarmisin birde öyle bakalım.hem senin hele 8 gün var gün geçtikçe koyulaşır inşallah;)
hndgkct [silindi] dün sabah yaptım ben onu canım sonra da testi attım çöpe işte oyüzden farklı açıdan atamıyorum 🙏 dün 9 gün kala yapmıştım bugün 8 gün kaldı işte kuzum 🙏