[silindi] Deletedmom00170 bende teyze olmak.istiyorum.kizlar hadi bakalım teyze yapın beni Allah'ın izniyle:)
Deletedmom00170 [silindi] kuzum @ işareti koyuyorsun o kisinin nickini yazıyorsun eğer o ara konuştuysan yazıyor çıkıyor zaten yoksa sen Elle yazıyorsun yavrum @Betulsna msj geldi3p ovulasyon2 gebelik hediye ucretsiz kargo 60 tl
Betulsna Deletedmom00170 pahalı bence ben 30 tlye aldım kargo ücretsiz 2 normal 1 erken gebelik testi var 30 ovulasyon testi var
Turkolog [silindi] canım bende ilk haftalarında hep bel karın ağrısı hamile olduğuma bir süre alışamadım adet sancısı çektim yani 😁
[silindi] Deletedmom00170 yaaaaa duygulandım yaaa❤️❤️❤️rabbim.sen bu yüreği güzel insanlara tattır bu duyguyu ne olur rabbim🤲amin❤️❤️❤️
Deletedmom00170 Betulsna Keşke adanada olsanız kredi kartinizi kullanır parasinu verirdim yaa😔 babamda var istiyemem ki birşey alacam desem ne aldın der
Deletedmom00170 Betulsna Kuzum günüm belli 5 adet varmış içinde 25tlymiş belli etmek için 14 ve 15gün yaparım burdan atarım size olur mu?
Betulsna Deletedmom00170 olur cnm sen bilirsin tabiki. https://m.n11.com/laboquick-30-adet-ovulasyon-2-gebelik-1-ultra-erken-gebelik-t-P250895619# Bnm aldığım bu