May18 bahsettiklerinizi yaşamadım. Ama ciddi bir sorunumu hiç bie dr tam çözemedi ve kapalı ameliyata cesaret edemedi. Doktorum kapalı ameliyatla beni Allahın vesilesiyle kanserin eşiğinden kurtardı. Prof. Dr. Cem atabekoğlu. Ankara tıp fakültesinde görevli bir prof. Ama muayenelerini next level'da yapıyor. Tahlilleri Ankara tıpta yaptırıyor sosyal güvenceniz varsa tahliller ücretsiz. Muayene ise 400 tl. Sonuçları almaya hastaneye gitmenize gerek kalmıyor, doktorun bilgisayarına düşüyor. Çok merak ederseniz doktora gidene kadar sabredemezseniz sekreteri size atıyor whatsapptan.
Mayıs ayında ameliyatımı oldum. Yumurtalık tümörü ve cins olarak sınırda. Ama ocaktan beri Gazi, uludağ giibi fakültelerde görevli ünlü hocalar bile çözemedi ve kapalı ameliyatla olmaz, yumurtalığını, vsni alırız dediler ama cem hoca sadece kitleyi aldı kapalı ameliyatla. Kan değerlerim 300lerden 23lere düştü şükürler olsun.
Uzun oldu ama yaşadıklarımı anlatmak istedim. Musyenehanesine her gittiğimizde endişeyle odasına girip yüzümüz gülerek çıkıyoruz. Çok konuşmayı sevmeyen bir dr. Ama soru sormanıza mahal vermiyor herşeyi bilgisiyle anlatıyor sorunuz olursa da cevaplıyor.