1erkekannesi Kızlar 28 haftada kaç kilo aldınız karnınız belirginleşti mi iyice çatlaklarınız ne durumda
shdemir 1erkekannesi 28+2 yiz. 9 kilo aldım😊 karnım son 15 günde sanki birden büyümüs gibi. Catlagım hic yok cok sükür ama 3 aydır düzenli olarak yag ve krem kullanıyorum. Birde en büyük problemimiz tabiki kabızlık😑
BurcuAydin 1erkekannesi 28+2 çatlağım yok vazelin kullandım toplam 10 kere bile sürmemişimdir 😊 karnim 7 haftalik iken çıkmıştı kilo işine hiç gelmeyelim 😁😁
1erkekannesi shdemir bende en başından beri krem ve yağ kullanıyorum ama göğsümde ve bacaklarımda yırtıklar oluştu ya
Samsun55 1erkekannesi ben daha yeni yemek yemeye başladım son zamanlarda aldım bu kiloyu 😂 daha çook alırım benim karnımı oğlana benzetiyolar ama kız
Melmus 28+1 ız 12 kilo aldım 😔bu gidişle daha çok alacak gibiyim. Henüz çatlağım yok ama son aylarda catliyormis öyle diyorlar. Ben vazelin kullanıyorum . Siz hangi kremlerde kullanıyorsunuz
Asu33 Yeni 29 haftalık oldum benim de öncesinde yoktu ama maalesef alttan alttan geliyorlar 😐hiç aksatmadan nemlendirdim günde 3lt su içtim yine de çatladı belki bunları yapmasaydım daha erken çatlayacaktım🤔
1erkekannesi Çatlamayan bayanlar sırrınız nedir acaba bende o kdar yağ krem kullandım ama göğsüm ve bacağım çatladı ya 😂😂
shdemir 1erkekannesi Canım birazda bünyeyla alakalı galiba😊 ben bide günde en az 3 lt su iciyorum faydası olmusmudur catlamaya bilmiyorum ama eltimde doguma kadar catlamadi dogumdan sonra catladi 😑
Damlaveannesi 1erkekannesi 38 haftalık bebiş 😍 toplam 9 kilo aldım çatlaklarımda hić yok 😊 Hayırlısıyla Allah kucağımıza sağ salim sağlıklı almayı nasip etsin ❤😍
Fatmanne Bende 28+3 üm 15 kilo aldım 🙈 80 kilo oldum 🤐 Hindistan cevizi yağı kullanıyorum güreşçi gibi çatlamadım henüz
gulcins 24+5 im,bende birden 20. Hafta itibariyle kilo almaya başladım 😊 dikkat ediyordum ama bünye meselesi kilo almaya meyilliyim, yeterki bebeğim sağlıklı olsun ve sağlıkla kucağıma alayım da gerisi önemli değil ☺