Selimfirdevs Sonunda bende çift sayıya düştüm şükürler olsun allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin prensesime kavuşamama az kaldı 25+6sizde durumlar nasıl kızlar siz kacsiniz
Mr1517 Selimfirdevs son 39 🌸 geçmiyor son zamanlar sanki 😱 99 dan sonrası bende su gibi geçti daha dün gibiydi
Mryu Selimfirdevs 38 haftaligim , beeeeekliyoooorummmmmmm bu son haftalar gecmiyoooooorrr bide insan agirlasiyor sabirsiz oluyor
2cocukannesiiii Son 28 gün ben de son 99a düştüğüm günü dün gibi hatırlıyorum çok çabuk geçiyor zaman 🤗
Leyla9292 2cocukannesiiii gerçekten çabuk geçiyor mu yaa bana göre hiç geçmiyor saatler durmuş gibi😔😔😔
2cocukannesiiii Leyla9292 bana geçiyor sanırım çok koşturduğum için yerimde durmuyorum daha dün eve geldim düğün vardı diye köye gitmiştim evimde tadilatta oturma fırsatım yok belki bu yüzden geçiyordur zaman😁
Leyla9292 2cocukannesiiii bence de bu yüzden geçiyor bizde kaldığımız yerde tekiz kimse yok iki çocukla da dışarı çıkmak zor oluyor sürekli evde olduğum için geçmiyor😔😔
2cocukannesiiii Leyla9292 böyke de çok yorucu ama halim kalmadı son günlerde bu kadar koşturmak sakarya gebze arası mekik dokudum resmen 1 hafta hiç evden çıkasım yok o kadar bunaldim gezmelerden 😑 sizin durumunuz da kötü ama hep evde olmakta zor 🙄