Nigdelianne Slinn ayy cok masraf etmisiniz siz tüh 🤦🏻♀️ hastane çıkışı falan incecik beli dar demişler onlardan vazgeçtim ama bi tane sarı tulum ve alt üst olan takımları bilemiyorum alsam mi bi de yelekli takım.var onu alanlar çok güzel demiş
Slinn Nigdelianne deneme amaçlı al hem içinde kalmasın eğer sorunsuz gelirse içine sinerse devamını alırsın. Aldıklarımdan sadece bir iki takımı sorunsuz çıktı benim sadece.
Nigdelianne Rapunzel2019 okumuştum bu listenizi ama bence cimri değil olması gerektiği kadar bu ben istemiyorum abartılı şeyler fuzuli masraflar temel ihtiyaçları olsun yeterli bence 😊
Rapunzel2019 Nigdelianne Bence de öyle :) Bana kuzenımimn bebeğinden gelecek olanlar da var diye oldukça az aldım. Bebekler hızla büyüyor ve gerçekten boş gidiyor battaniye vs uzun süre kullanılıyor. Ama kıyafetler boşa gidiyor. Bi kere giyiyor bebek büyüyor 😅
Deletedmom0041 Nigdelianne hastane ćikışı almadım bilmiyorum ama ilk resimdeki takım hiç ince değil 1 aydır yıkayıp yıkayıp kullanıyorum
Nigdelianne Deletedmom0041 ona hem ince hem de pantolonun beli çok dar lastiği çok sıkıyor yazmışlar 🤦🏻♀️
sevval55 Nigdelianne cogu seyini ordan aldım memnunum o fiyata e bebekten çarşıdan 1 tane alıyoruz anca
Nigdelianne sevval55 yukledigim alt üst takımlardan ve sarı tulumdan aldınız mı onları düşünüyorum da şimdilik diğerlerinden şikayet yazmışlar hep
sevval55 Nigdelianne o alt ust takımlardan aldım sarı tulumdan almadım. Ben hepsinden memnunum o fiyata guzek bence. Yıkayınca daha bi yumusadılar
Sinemksk Nigdelianne oğlumda doğduğundan beridir neredeyse herşeyini ordan alıyoruz çok kaliteli ve uygun dadece kalıpları dar mesela o zaman aldığım 0-3 ayları sadece 1 ay giyebildi sonra 4 ayına kadar hep 3/6/9 giydi siz bilirisniz ama bi beden büyük alın bence
Nigdelianne Sinemksk yukledigim ürünlerden alt üst takım olanlardan ve sarı tulumdan aldınız mı diğerlerinden şikayet yazmışlar hep vazgeçtim onlardan
Busraae https://www.e-bebek.com/carmin-baby-bebek-tilkicik-iki-ipinterlok-tek-alt-2li-p-19kcbaealt034-0011/ Kızlar peki böyle 0-3 aylık tek altlıkları önerir misiniz? Ben bunlardanda almayı düşünüyorum cok hosuma gidiyor bazıları zıbından daha kullanıslı diyor kararsız kaldım sevval55 Kumru_ Rapunzel2019 Nigdelianne Sinemksk
Sinemksk Nigdelianne aldım gayett memnunum ama tulumları daha rahat yani alt üst takımlarda bel gerçekten biraz lastikleri sıkı ama tulumlar ve zıbınlar çok iyi
Kumru_ Busraae Ben kendim almadım çünkü eltimde vardı o verdi 6 tane falan bence de kullanışlı duruyo baya işimi görür diye düşünüyorum (eltimde olmasa kendim almayı düşünüyodum)Al bence😊
Rapunzel2019 Busraae Eğer kış bebeğiyse alttan giydirmek için alınabilir ben altlardan. Ben öyle yaptım.
Sinemksk Busraae ben genelde bu Altlardan içinede zıbın çtçıtlı kullandım çünkü alt üst notmal takım giydirdiğimde oğlum çekiştiryodu üstündekini yada kucağa alırken sırtı göbeği falan açılıyodu
Kubra9595 Nigdelianne bu magza antalyada bende bir ilcesinde oturuyorum 1 kere alisveris yaptim cok memnun kaldim ertesi gün geldi zaten. Ama burdan biraz daha ucuz bi yer buldum ordan gelen ürünlerde cok kaliteli ve ucuz 🤗
Nigdelianne Kubra9595 bu yuklediklerimden olanlara baktınız mı orda nasıllardı. Burda beğenmeyenler olmuş da kararsız kaldım
hunilimom Nigdelianne 3 4 kez alış veriş baktım hatta şuan kışlık alicam ama bekliyorum 🤣 gayet güzel kızım olduğu için hi tarz takım almadım ama kızıma gore tulum elbise tarak vs aldım ordan