Defnenaz canım daha önceki gebeliklerinde birbirine benzer belirtiler yaşamış olabilirsin bu çok normal fakat her gebelik her bebek her çocuk ezber bozan yapıya sahiptir bu yüzden evet kendine dikkat et ama ufak değişiklere takılıp kendini dinleme yemene içmene hareketlerine dikkat et gerisini Allah’a bırak derim ben naçizane
Ayrıca bazen bazı şeyleri çooook isteriz ya hani ama olmaz snr ümidi kesersin ki karşına çıkar bazı olayları çok sorgulamamak gerek diye düşünüyorum hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
2011 de sorunsuz hamilelikle kızım dünyaya geldi şuan 8 yaşında Kasım ayında 8/0 da kalbi atmadığı için kürtaj oldum
Şmd sata göre 9 hafta ultrasona göre 7/5 haftalık hamileyim 2 Ağustos’ta regl geçmeden hamile olduğumu hissettim test pozitif çıktı Şenel’i gün hastaneye gittim o günden beri hastaneden çıkamıyorum son 3 haftam hepten zehir oldu desem yeridir bi Dr hiç ümit yok hemen kürtaj kesede kanama var yolk büyük bebek yok derken başka bş Dr 3 mm bebek var ama kalbi atmayacak ölçülere göre boyutu normal değil derken 3. Dr geç döllenme olmuş ikiz gebelik ama biri sönmüş dolayısıyla diğer bebeği yeni geliştirmeye başlayacak diyor beta iki günde katlıyor hiç bi sıkıntım yok çok şükür ama ben sadece içimdeki hisse güvendim ve hala güveniyorum ptesi kontrolüm var muhtemelen netleşecek herşey yanş demem o ki her ne kdr zor çok zor da olsa beklemekten ve alnımıza yazılanı yaşamaktan başka çaremiz yok herşey olacağına varıyor bazen mutluluktan ağlatarak bazen acıta acıta