Kızlar 100 lük son şeker yükleme yaptırıyorum suyu içmeden açlık 84 çıktı 🤷🏻‍♀️ Suyu içtikten sonra 1 saat sonra tekrar bakacak sonra tekrar 1 saat sonra sonra tekrar 1 saat sonra dediler yani toplamda 3 saatlik açlık dayanabilirmiyim😳
    DnzNhr bu şeker yüklemesi denilen şey aç karnına nasıl şekerli su içiliyor çok korkuyorum bundan
      NaimeYilmaz, başlığı 3 saat açlığa dayanabilir miyim? olarak değiştirdi.
      Rabia5541 valla çok şekerli değil zaten cnm 100 lük çok fazla geliyor 🤪😬🤭
      BuluttSecil valla ilk kan alındı sadece uyku hali var 🥺yemeği düşüncek halim bile yok😬
      DnzNhr Çok şükür şeker çıkmadı 🤩 👍🏻 Çok mutluyum darısı bütün hamişlere❤️
      DnzNhr ayy o günü hatırlamak bile istemiyorum ben dayandıysam herkes dayanır galiba 😅
        Ezel1323 inan ki kabustu bi ara ilk 162 çıktı dedim tmm gebelik şekeri aaa bi baktık 2 ve 3 te sonuç düştü değerler doktor baktı ohh be içim rahatladı dedi 😂
        DnzNhr ben 6 saat nerdeyse aç susuz kaldım 🤣🤣 şeker yuklemede erken kalkmıstım hazırlanırım ederim derken anca🤣
          Beyzanurlina yok ben daha fazla aç kaldım gece en son 1 de su içtim 10 da tahliller yapıldı saat 1 de bitti bildiğin 13 saat 😳 sadece halsizlik oldu baş dönmesi mide bulanması şükür yaşamadım yaşasaymışım zaten çıkarmış şeker😬🤗💖
          Gokmeninannesi benimde açlık iyi ama tokluk yüksek çıkmıştı doktor emin olmak için gizli şeker var mı diye baktı 🤗