DilanArslanSahin 38+3 haftalığız. Bebeğin kilosu 3580 gr FL7.48 baş çevresi haftası ile uymlu göbek çevresi 1 hafta önden seyrediyor. Hamileliğim boyunca hareketliydim. Son zamanlarda daha aşırı olmak üzere squat yaptım plates yaptım merdiven çıkıyorum falan ama bebek hala kanala girmedi gün geçtikçe de kilo alıyor. Çok çağresizim artık ne yapmalıyım bilmiyorum.
cansuuhakann DilanArslanSahin bir leğene sıcak su yap ve otur ama sıcak olsun dayanabildiğin kadar. Acayip tetikliyor. Ve yanında ananas ye , adaçayı iç.
Fasulye_annesi DilanArslanSahin çömelin sürekli oturun kalkın eğilin yürüyün merdiven inip çıkın hurma yiyin bunlar aklıma geliyor
Essenn DilanArslanSahin banada doktorum hurma ye merdiven in çık yürü dedi bir de sıcak suya girmeyi Sıcak duş duymuştum başka bildiğim alternatif Yok inşallah girer Kanala bu hafta içerisinde
Vaveyla DilanArslanSahin doğum anında giriyorlar canım benimki de kanalda değildi 10 saat suni sancı sonucu doğum yaptım Allah yardım ediyor hiç kafana takma o snaa öyme Bi yardım ediyor ki
prensesgeliyooo Canim benimde girmemişti hurma yedim adaçayı içtim comeldim kalktım zıpladım yürüdüm meryem süresini okudum yavaş yavaş girmeye baslamis
Sirincili Canım benim doktorumda squat gösterdi ama bildiğin alaturka tuvalete oturur gibi. Karnın nerdeyse yere değecek dedi, belki o etkili olur dene istersen günde 3-5 kere
Kelebegimmm Sirincili doğurmak isteyen köylere😂annemlerde kayınvalidemlerde köyde yaşıyor 2 günlüğe gitsem doğururum demek
DilanArslanSahin Sirincili derin squattan bahsediyorsunuz galiba aynen anlattığınız gibi yapıyorum teşekkür ederim
Sirincili Kelebegimmm 😀😀😀 o yüzden mi onlar böyle çabuk çabuk doğuruyordu acaba 😆 ay hayırlısıyla kurtulalım hepimiz inşallah
Kuzeyin_Annesi DilanArslanSahin bebegim 1 hafta geriden geliyor kilo almasi lazim bebegimin siz beslemede en cok neye dikkat ettiniz