zlemYeilyeniceTop Ben medikal hastanesi Gökhan gümüştaşa gidiyorum 2. Gebeliğim ilk çocuğumu da Gökhan bey doğurttu ama şuan değiştirmek istiyorum kararsızım
Drngrkm zlemYeilyeniceTop ben de medikal’e Funda Salihoğlu Sarıcalı’ya gidiyorum canım. Çok da memnunum, sen neden değiştirmek istiyorsun?
SimayLina zlemYeilyeniceTop Gökhan Gümüştaş hakkında hiç iyi şeyler duymamıştım internetten araştır yap biraz bence görürsün
Elyesa zlemYeilyeniceTop balbadem2525 Benim de kuruluğum çok oluyor özellikle yüzümde nemlendirici krem kullanıyorum
zlemYeilyeniceTop Drngrkm Funda hanıma 4 yıl kadar gittim fena değil Gökhan beyin tam tersi çok konuluşuyor ama oda unutuyor çok panik bir kadın
zlemYeilyeniceTop SimayLina Erkan beye gitmiştim birkez bana çok ukala geldi pek bana hitab etmiyo teşekkürler 😊
zlemYeilyeniceTop SimayLina dün kanamam olduğu için gittim dışarıdan dedi ama progestan vermedi ben söyledim hımm vermedikmi kullan tabii dedi hiçbirşekilde bilgi vermiyor ağzından zorla birşey çıkıyor sorarsan söylüyor dediklerinden de hiçbirşey anlamıyorum içinden konuşuyor gibi düne kadar güveniyordum güvenim kırıldı açıkçası
Den_Den Ben de Medical de ümit hanıma gidiyorum, bu yıl yeni geldi, Derince eğitim araştırmadan gelmiş, çok memnunum tavsiye ederim.
Mavianne Merhaba ben medicalparkta Bertan beye gidiyorum. İlk bebeğim Prof. Eray Çalışkan bey önerdi. 2.kez gittim. Memnunum
MervealaGndodu Ben eşim erkek doktor istemediği için gidemiyorum ama giden yakınlarım var, kesinlikle Yaşar bey diyorum..