Asyagizem 16 haftan bitmeye yakın işkura gidiyorsun iki tane form veriyo yari zaman çalışacağını belirtmek için birini sen dolduruyorsun birini işyeri 16. hafta bittigi gün işe başlıyorsun saat ikide cikıyorsun yanı toplam 5 saat maaşının yarısını işyeri yarısını PTT den alıyorsun tam sigorta yatıyor bu hakkın 2 ay... Bu süreye yarı zamanlı çalışma deniyor.. Bundan sonrada eger yine ikide çıkmak istiyorsn cocugun ilkokul yaşına kadar yani 6 yıl ikide çıkma hakkın var yarım sigorta yarım maaş bu süreye de kismı zamanlı çalışma deniyor bu hakkı istediğin zaman başlatabiliyorsun başladıktan sonra istediğin zamanda iptal edebiliyorsun iptal edersen geri dönemiyorsun.. 👏🏻🙂
Superfreshlerim Asyagizem bu resmi gazetede yayınlanmamış çok araştırdık fakat bulamadık devlet memurları içinde geçerli mi?
Asyagizem Superfreshlerim benim şuan şirkette bu şekilde çalışan arkadaşlarım var hani uygulamaya geçti yani şirket çünkü avukatlara soruyor araştırıyor öyle evrağı imzalıyorlar .
Superfreshlerim Asyagizem çok sevindim inşallah 657 içinde geçerlidir, biz çok araştırdık ama resmi gazetede yayınlanmadığı için geçerli değil cevabı aldık kurumdan
Asyagizem Superfreshlerim ben özel de çalıştığım halde uygulanıyor işkurdan bi öğrenin derim yine de ..