Dilekdemir ftscebeci71 bende de oluyordu önceden ama bi sorun olduğunu sanmıyorum hatta bazen alttan muayene olduktan sonra da doğrulmaya çalışırken oluyor hala korkulacak bişeu yok endişe etmeyin🙏🏻
MerveKrmz ftscebeci71 evet bende aynı durumu ilişki sonrası yasayanlardanim 🤭🙈 bende şaşırıp korkmuş haliyle utanmıştım fakat esim hava kaciriyon hatun diye dalga geçmişti hala oldukça güleriz 😂😆 havalı yarim falan der😅😎
Berfubasyigit ftscebeci71 Evlendigim ilk zamanlar oluyordu hatta tutamiyodum falan baya utanc vericiydi ama gecti 😁 Vajinaya hava girdigi zaman oluyor genelde bidahada hic olmadi
Derya0707 ftscebeci71 bende de bazen ilişki sonrasında oluyordu Bi dönem sonra geçti ekstra Bişey yapmadan
ftscebeci71 Dilekdemir Ay bende ilk defa böyle birşey yaşadım korktum açıkcası Allah razı olsun içim rahatladı ya 🤲🏻
yapoo04 Ben onu ilk defa ilk ilişkiden sonra yaşadım hem şok oldum hem aşırı utandım bildiğiniz gaz gibi ses çıkıyor 😂 Normalmiş ama içeri hava girdiği için basınçla ıkınınca öyle bişey ortaya çıkıyor 😂 Daha sonralarıda ilişki esnasında içeri hava girince öyle oldu illaki yaşayanlar vardır bi yazsınlar bakıyım 😄
ftscebeci71 yapoo04 Hmm ilk kez yaşadım da tuhaf yaa😀 İçeriye havamız eksikti bir de tövbe tövbe yaa🤣🤣💃🏻
Seda05 yapoo04 aynısı benim başıma geldi hamile kalmadan önce her ilişkiye demeyeyimde ara sıra oluyodu bildiğin gaz çıkarmış gibi ses geliyodu eşimle garipseyip gülüyoduk 😀😀😀
Esilaninannesi0904 yapoo04 aynı durumu bende yaşadım utanmakdan yerin dibine girmiştim ama şoku ayrı idi ama normalmış
anapanda12 Evlendikden bi süre sonra ilişki sonrası olmaya başladı ilk olduğunda eşim yanımdaydı ve çok utanmıştım birde açıklamaya çalışmıştım kendimce de gayet normal olabilir içeri hava girmişdir dedi 😁 onun kadar rahatını görmedim
DilekH Bende yaşamıştım ne olduğunu anlamadan eşimle birbirimizde bakıp gülmüştük neyin nesi diye soracaktım ki hava girmiş olabilir diye kendi açıklama yapmıştı sonrasında biraz çekindim açıkcası elimde olmayan sebep için utandım,eşimde bu durumu fark edince birdaha gülerek benim de gülmemi sağladı 😂😂😂
SalihaSomuncu5 Bekarken bile oluyodu o arada. Hava cikiyor nasil oluyorsa. Evlenincede iliskiden sonra oldu ara ara. Ama baya baya yani arkadan cikiyor gibi😦 hava basiyorlar iceri o cikiyor biz napalim. Normal yani
Bahar_trky ftscebeci71 içeri giren hava cıkıyor dur bana da olmuştu gaz gibi ses cıkıyo ama hava yani korkulacak bişey yok. Bi arkadaşın dediği gibi bende ilk ilişki esnasında hissetmiştim.