Rabiagursu_60 Görümcem 8 haftalik hamile ilk hafta bebegin kalp atışı duydu bu hafta kalbini duyamadım dedi sizce neden
Rapunzel2019 Rabiagursu_60 Kadın dogum doktoru mu bunu diyen? Nasıl duyamamış. Duyana kadar denemesi lazım.
Rabiagursu_60 Rapunzel2019 evet doktor demiş bakmış kalp sesini duyamadım demiş çok korkuyor sizce bebek ölü mü
Ecemsbaby Rabiagursu_60 6 haftalıkken duyulduysa ki bizde o zaman duymuştuk 8de daha netti. Duyması gerekirdi umarım herşey yolundadır başka bir doktora da görünün. Açıklama yapmaması saçma geldi doktorun, üzülüyorum böyle davrandıkları zaman.
Rabiagursu_60 Mavilianne kan testi verdi bugün eşiyle kan uyuşmazlığı vardı doktor ulturasyonla bakmış kalp sesi duyulmuyor ilk hafta gittiğinde kalbi attı şimdi atmiyor
Mavilianne Rabiagursu_60 Yarın başka bir doktora gitsin. Tek doktorla kalmasın zaten suan Bebek küçük. Kalp atışı yok deyip açıklama yapmaması çok saçma madem kalp atışı yok kürtaj demesi gerekirdi. Siz başka bi doktora gidin mutlaka
Rapunzel2019 Rabiagursu_60 o zaman doktorunu değiştirsin. Ben olsam o an başka doktora giderdim. Böyle saçmalık mı olurmuş
Rabiagursu_60 Ecemsbaby bencede çok saçma develet diye bazı doktorlar önemsemiyor bakalım inşallah tekrar atar kalbi