Ecemsbaby Merhaba sevgili anne adayları, Artık ilk 3 ayı atlatmış olan ve riski olmayanlarımız için spor ne alemde merak ediyorum ara ara yaptım, düzenli devam edemedim hamilelik öncesi yaptığım gibi de her hareketi yapamıyorum doğal olarak siz neler yapıyorsunuz? En güzeli yürüyüş ama üşeniyorum üşenmemek lazım normal doğum için çok önemliymiş bol hareket egzersiz 16.haftadayız kilo da almadım ama kararlı kilo almakta ve vücudu dinç tutmakta yarar var.
Byza Ecemsbaby yürüyüşe çıkmaya üşeniyorum yoga yapıyım dedim hiç bana göre değilmiş ayağını enseye falan koyduruyorlar henüz bişey yaptığım yok 😔 19+6 haftalık hamileyim
gezentianne Ecemsbaby Sabah akşam 30 ar dakika köpeğimle birlikte yürüyüşe çıkıyorum 17 haftalıgım ben de kilo almadım İlerki aylarda doktoruma da danışıp yüzmeye gitmek istiyorum
cansubsrr Valla ben akşamları yürümeye özen gösteriyorum malum gündüz sıcaklardan çıkılmıyor akşam serinlik olunca elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum .
Ecemsbaby Byza yaa evet şu yoga hareketleri fazla ağır geliyor bana da. Hamilelik öncesi de yogada aktif olmak lazım ki vücut esnek olsun ama plates yapılabilir 😊 yoga kadar değil.
Aysmnv35 Ecemsbaby benim doktorum ikiz gebe olduğum icin yoga yap nefes çalısması özellikle diyor ama ben henüz açmadım 16 haftama gireceğim nasipse bende ama pilates ve uzun yürüyüşler asla dedi 😂☺️
Ecemsbaby Aysmnv35 ikiz gebelik biraz daha dikkatli olmayı gerektiriyor sanırım 😊🌸 sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
sevval55 Suanlık sadece yuruyus yapıyorum aksamları köpeğimle beraber☺️ Son haftalara dogru hamilelik pilatesi dusunuyorum
Ozzy Hamile pilatesine gidiyorum ve akşamları yürüyüş yapıyorum. 4. Aydan bu yana şimdi 35. Haftadayım
Ecemsbaby Ozzy maşallah 😍 hamilelik pilatesi yaptıran yer yok bizim yaşadığımız yerde olsa iyi olabilirdi aslında normal pilatesten farklı ama değil mi
Ozzy Ecemsbaby tabii çok daha hafifi.. Aletli Pilatese gidiyorum. Ama hamilelere yönelik hareketler yaptırıyorlar.
Ecemsbaby gezentianne ne güzel bir aktivite oluşmuş çok sevindim 😍 bizim burda imkanlar olsa yüzmeye gitmek isterdim