Zeynepzeze Hamileliğimin başından beri, şiddetli bulantı, kusmayla geçti 6 ayım.. Sonrasın da ağrılar sıkıntılar, 34 haftada gebelik zehirlenmem başladı. O zamana kadar, normal doğum planlıyorduk. Sonrasında 3 günde bir kontroller, 6 tane tansiyon ilacıyla biraz düşmeye başladı. 37+6 da doktorum alalım artık riske atmayalım dedi. Ve 37+7 de sabah 09.24 de genel anestezi ile bebeğimi kucağıma aldım. Çok güzel bir duygu, kesinlikle tarifi yok. ALLAH hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin 💛
Selinnnce Zeynepzeze gozunaydin cnm. Genel nasil zormuydu hemen uyanabildin mi uyandiginda agrin varmiydi
Zeynepzeze Mervednr Çok teşekkür ederim size de evladınızla hayırlı, sağlıklı bir ömür nasip etsin RABBİM
Zeynepzeze Selinnnce Ben belden istemiştim ama uygun görmedi anestezi doktoru 😒 Ameliyathaneden çıkarken uyandırdılar odama geldiğim de uyanıktım bebeğimi gördüm. Çok çok şiddetli bir ağrı değildi. Ama 1 saat falan geçtikten sonra başladı. Damardan ağrı kesici yapılıyor biraz rahatlatıyor
Cagla22 Zeynepzeze çok güzel geçmiş olsun. Kaç kg doğdu bebeğiniz ? Yani 37+7 de bir engel teşkil etmedi bebeğin sağlığı iÇin demi
Zeynepzeze Selinnnce Yok canım hangi ameliyat türü olursa olsun genel anestezi de senin uyanmanı beklemezler. Kendileri uyandırır. İyi olup olmadığına bakarlar, sonra odana çıkarırlar uyursan tekrar uyursun. Seslenerek veya dokunarak uyandırıyorlar
Zeynepzeze Cagla22 Gebelik zehirlenmesi daha tehlikeli. 38 hafta olmuş oluyor nerdeyse. Yani normal doğum zamanı aslında. Çokta erken sayılmaz, hamd olsun iyi bebeğim kilosu da güzel 🍀
Selinnnce Zeynepzeze anladim canim cokk sagol bilgi icin. Allah saglikla bebegini buyutmeyi nasip etsin