Ozlemaliedy 38 haftalık hamileyim son 3 haftadır doktorum suyumun fazla oldugunu söylüyor. Normalde son haftalara doğru azalması gerekiyormuş. Bugün yine kontrole gittim ve doktorum dogunca küveze girme ihtimali oldugunu söyledi. 12eylulde sezeryan olacağım ve çok korkuyorum. Yaşayanınız varmı böyle bir durumu
Sayalcan Ozlemaliedy karpuz tüketiyor musun. Eğer yiyorsan kes. Burada okumuştum. Suyu artırıyormuş. Kesersen normale döner diyorlar tabi eğer karpuzu her gün veya sık sık tüketiyorsan
Semadefne35 Ozlemaliedy ben yaşadm son 3 ay kala suyu çok fazla riskli aman böyle aman şöyle çook korkuttular çok şükür 2 buçuk yaşnda kızım çok sağlıklı sakın moralini bozma lütfen herşey güzel olcak merak etme 🙏🙏
Bdjd Ozlemaliedy benim arkadasimda suyu fazlaydi cocugu 36 haftada dogru ama kuveze girmedi dua et canim in e Allah sag saglim bebeyini alirsin kucagina☺️ Simdi bebek 5 aylik masAllah tompis olmus😍
Ozlemaliedy Sayalcan ilk zamanlar biyle bir sorun oldugunu bilmediğim için tükettim ama şimdi şekerli hiçbir sey yememeye çalışıyorum.
Ozlemaliedy Semadefne35 benimde yeni çıktı. Bir sürü şeyler diyen var bebegin yemek borusu gelişmediğinde veya kalp yetmezliği olduğu durumlarda suyu fazla oluyomuş. 7 yıldır bekliyorum bebeğimi tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Onu kaybetmek ihtimalini düşündükce çok kötü oluyorum. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin insallah
Zeynep_adem58 Ozlemaliedy bnde 31 haftalik hamileyim 24. Haftamdan beri bnimde suyum fazla ne yapsam normale donmuyor ayni durumdayiz dua etmekten baska bi care yok heralde
Semadefne35 Ozlemaliedy kuzu bu su fazlalığı genelde gebelik şekerinden oluyo diyo doktorlar hoş bende oda çkmadı bu gelişimle ilgili bi sornda dememşler sadece bi ihtimal suyun aniden boşalması sonrasnda bazı riskler oluşabiliyo yada erken doğum ama ltfen benm gibi yapma hamileliğini kendne zindan etme bak keyfine rahatına dengesz doktorlar çok bak 40+5te doğdu benmki hiçbir sorun yaşamadm sağlığnda hiçbirsey Allah a şükür sakın ama sakın korkutma kendni merak etme
Pembepanjur Zeynep_adem58 eger sekerdense , meyve ve hamurisini kesince seker normale donunce suda azaliyor diyorlar ama oysa
yigitmom_ Suyu fazla olan bebeklerde sıkıntı mı oluyor yoksa sadece su fazlalığı erken dogum v.s mi etkiliyor ? Bana da suyun fazla bol dedi ama midesini görüyorum icmemis suyunu dedi bir sorun var mi yok mu bilgilendirmedi
Bdjd yigitmom_ erken dogumu tetikliyor qaliba sekerli seyleri kesmenizi soyledimi? Hamur isleri falan? Hamilelik sekerinin yukselmesinden su fazla oluyor diye biliyordum ben
Ozlemaliedy Bdjd banada erken dogum olabilir dedi ama dogunca kuveze girme ihtimali var dedi. Bir de şoyle bir durum var bana şeker yuklemesi yapilmadı doktorum gerek görmemişti açlık şekerim normal çıkınca. Doktorumu degiştim simdiki doktorda suyun fazla neden şeker yuklemesi yaotırmadin diyor. Ne yapacağımı şaşirdım ikiside doktor ikisininde fikir ayrılığı yüzunden ben arada kaldım
Ozlemaliedy Bdjd maşallah Alalh herkesin bebegini kendine bağışlasın canım. Buda bir imtihan biliyorum insallah bir sey olmaz
yigitmom_ Bdjd evet meyve ve hamur isini bırak dedi ama öyle ahım şahım bir sudan bahsetmedi suyu fazla bol dedi dikkat et dedi midesini görüyorum suyunu icmemis dedi
Bdjd yigitmom_ cok fazla diyilse korkmaniza gerek yok soylediyi kimi meyveyi hamur isini kesin duzelir benim arkadasimda Bebeyi tam saglam dogdu sadece 36 haftada dogdu diye bagirsaklarinda sorun yasadi ikina ikina kaldi biraz🤭
Cburc Sizin kilonuz veya kilo alımınız fazlaysa şekerli şeyler tüketiyorsanız fazlasıyla evet su artıyor basıma geldi 1 aylık diyet sonucu azaldı ama korkudan hala dikkat ediyorum
Pembepanjur Cburc canim senin sekerin kacti ? Diyetle dusunce seker , suda azaldi diyorsun . Insallah darisi basima . Benimde 3 haftam dolucak cumaya, diyete baslayali. Insallah 3. Hafta sonunda kontrolde suyumun azaldigini soyler dr.
Zeynep_adem58 Valla kizlar bnim suyum asiri fazlaymis az bile degil 2 ay olacak nerdeyse ayni bn de surekli korkuyla geciyorum her hafta gectimi bayram ediyorum resmen 31 haftalik olucaz ck sukur bugunumuze ama 2 teyzeminde suyu cok fazlazdi hic bi sorun olmadi biri 4 kilo diger 5 bucuk kilo cocuk dogurdu abartisiz soyluyorum cok ta sagliklilar sukur insallah darisi bizlere
Ozlemaliedy Zeynep_adem58 hayir tüp bebek oldugu için doktor normal dogum riskine atmiyor. Birde malesef bebek makat gelişli zaten normal istesemde yapamam hiç dönmedi
Ozlemaliedy Semadefne35 sagol canım inşallah bir sey olmayacak. Elimde olmadan takiyorum işte uzun zamandır bekliyorum bu zamana kadar sorunsuz geldim. Son 3 haftadır bu çıktı
Cburc Pembepanjur tokluk 76 açlık 68 doktor bana diyet esnasında baktırttı şekere perinatolojiye gittim doktor dedi ki 15 günlük bir diyet suyu anında düzeltir