Handeaslan39 Senis ilk gebelıgımde migren ve sinüzit çıktı canım bende ikinci hala basım agrıyor 🙄 Viks varya sür masaj yaptır sonra basını tülbentle sık yada ılk duş al çok zor valla benım kadar yaşayan yoktur herhalde 🙄🙄
GamzeSerhat Senis canım bende çektim 2 gün denemedik bişey bırakmadım sonunda dayanamadım içtim parolu bugün mide yanması dışında bişeyim yok☹
Caglayener Senis benimde çok şiddetli oluyo ilaçtan da çok yana değilim ama ne yaptırsam bazen geçiremiyorum 😭
Senis Handeaslan39 uf evet ya basimi kaldiramiyorum sanki 10 ton oldu. Allah yardim etsin ne diyelim. Sana da cokkk gecmis olsun🤕
Senis GamzeSerhat valla en sonunda bende ictim ilaci malesef 😐 dunden beri cok siddetli agriyordu ictim artik ilaci napim 😑
Senis Caglayener bende sevmem hamile olmadan once bile cok nadir icmisimdit ama malesef zor durumda kalonca insan iciyor..
Buseataloluk Dün gece bu sebeble 2 kere hastaneye kaldırıldım. 8 haftalık hamileyim çok zor allah kimseye vermesin valla.. orda serum taktılar hamilelere takılıyormuş 2. De anca rahatladım 😭
Senis Buseataloluk gecmis olsun sizede ben bugun iyiyim birazdaha allaha sukur eger daha gecmeseydi bende hastanenin yolunu tutacaktim.
Pinaryyim Migrenim var benimde kafamı duvarlara vurcak raddeye gliyordum ersagdan bir krem aldım bitkisel şuan çareyi onda buldum şuanlık iyiym
Buseataloluk Sdnurr ay allah kimseye yaşatmasın en büyük korkumdu ya başım tutarsa diye oda tuttu ama serum iyi geliyo zararında yokmuş çok tutmadan gidilebilir