Kubra9595 smls19 canim ilk gebeligimi 36+4 de dogum yaptim kizim 2.800 dogdu ama akcigerleri gelismemis oldugu icin küvezde yatti. Her cocuk bir olmuyor ins saglikla alirsin daha kucuk dogan da oluyor küveze girmiyor bol bol dua et
Kerem_alyadua ylzaht 2270gramdı gebelik zehirlenmesi yasadım o yuzden bebek kilo almadı 3 hafta falan
smls19 Benim de gebelik zehirlenmesi riskim var yarın doktora gideceğim 35 haftama yeni girdim ama büyük ihtimal 36 da alacak gibi 😟
Yoncagul 34 de doğum yapan arkadaşım var ve çocuk kuvezde hala bir 2 hafta fln oldu . Kuvez en güvenli yer ondan korkmana gerek yok .
Yldzzyldzz Arkadasm 36 da doğm yaptı küvezde kalmadı çok şükür 🙏 Gayet sağlıklı bir bebekti darısı başınıza inşallah 🙏
smls19 Sevdaturhann oh maşallah kilosu da çok iyiymiş benimkinin biraz problemi var inşallah toparlanır Doğuma kadar 🤲🏻
smls19 Kubra9595 Çok geçmiş olsun 🙏🏻 Tabi ki her çocuk bir değil inşallah hiç bir çocuk annesinden ayrı kalmasın 🤲🏻
Ayselicious smls19 canım benim ablam doğum yaptı 36. Haftada 3300 doğdu yeğenim bir sıkıntı yaşamadık çok şükür 🤲🏻